Aktywne Wpisy

PachneImbirem +147
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +32
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

71/100
źródło: comment_VBNpNhjpK47rWwSW4IyCcyIfQjOITjOl.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (70/100) jakiś cudem nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 817 plusów i 53 komentarze,
3. na 70 wpisy z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 20 (słownie: dziewiętnaście) wpisów nie dostało szadołbana a 50 spadło z rowerka (dostało szadołbana),
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 901 osób (+5 osób względem wczoraj),
5. ech @Aldarith, @Aldarith co my się mamy z
źródło: comment_VqALgWPjElrVFwp8KojB8O25RR4f11DZ.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/43772791/ja-p------e-co-za-podludz-jest-z-podzlowieka-jacka/
coś nie pykło
Fajny ten nasz Aldarith, taki nie za agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już pomijam, że sam zaorał siebie i resztę LGBT
Czyli geje potrzebują pomocy? XD
źródło: comment_Ao4GqLFBcBoxAWOCCv0RoejZfDwi6mFC.jpg
Pobierztyle miłości i tolerancji wyziera z jej wpisu
xD
Pozdrawiam Cię Mireczku
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_PfBCW5J7YcxqHB3ixXyLFh013nGNvUb5.jpg
PobierzW każdym razie jak nie łykasz jak pelikan ich propagandy jacy to oni nie są uciśnieni to jesteś kryptogejem.
Po argument ten geje nie sięgają. Za to atencyjne cioty zawsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)