Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
A szkoda strzępić ryja. I nie chodzi mi tu o tych, którzy skorzystali z 10%, bo to logiczne, że korzysta się z najlepszej oferty, ale o tych, którzy wyciągają z tego daleko idące wnioski o zdradzie kraju. Stuknijcie się w łeb i zastanówcie nad sobą.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PizzaPortal:
Wczoraj: hehe a wybiore austrie 10% bedzie troche zaoszczedze i beka bedzie
Dzisiaj: HURR DURR SPRZEDALISCIE POLSKEEE ZA KILKADZIESIAT GROSZY HURREE ZGINCIE SPRZEDAWXZYKIIII
  • Odpowiedz
Obiecaliśmy dać znać jak rozłożyły się głosy na wczorajszy meczyk ( ͡° ͜ʖ ͡°) A zatem:

POLSKA - 4% użyć

AUSTRIA - 96% użyć

Wnioski wyciągnijcie sami (
  • Odpowiedz
@PizzaPortal: Sprzedali Polskę za 80groszy!!!!!
Ja pierdziele,serio ktoś daje j-----e że ludzie po prostu wzięli kod rabatowy Austrii a nie Polski? Jaki to ma związek z patriotyzmem? XDDDD
Ludzie nikogo nie obchodzi jaki kod rabatowy użyłeś, nikt tego nie sprawdza(oprócz panów z pizza portal( ͡° ͜ʖ ͡°) )ale oni wiedzieli że i tak każdy weźmie ten większy kod rabatowy, i będzie można fajny post wstawić później
  • Odpowiedz
Wykopki pluja w ryj ludziom, ktorzy sprzedali sie za 500 zeta, a sami jak takie k---y polasili sie o gora 2 ziko. Nawet mi Was nie zal, debile. To dokladnie ten typ ludzi co ci, ktorzy glosuja na PiS, tylko w skali mikro.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Tylko prawdziwy polak patriota skorzysta z najkorzystniejszego kodu rabatowego, a zatem osoby które wybrały kod 'POLSKA' są zdrajcami narodu!!!1!!!11!
  • Odpowiedz