Aktywne Wpisy
Koziom +56
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz
susuke15 +11
#powodz Ale mi się smutno zrobiło. Zalewają polder w którym mieszczą się 2 wsie. Zamiast zapłacić każdemu mieszkancowi rynkowa stawkę za jego działkę by ci mogli zamieszkać gdzieś indziej to nie. Niech ich zalewa. Kompletnie nie rozumiem dlaczego ich nie wywlaszczyli siła i zapłacili im np 60tys/ha( nie wiem po ile tam jest ziemia rolna, mówię stawki u siebie) bądź po prostu dali im ta ziemie w innym miejscu plus
Dobra Mirasy nadciągają czarne chmury po wyborach. Prosta piłka: mam odłożone w skarpecie 100k PLN. W związku z tym, że nie opłaca się już otwierać żadnych lokat, bo i tak obecnie inflacja to 'zjada na śniadanie', a że za dużo naogladałem się kanału 'bez planu' o Wenezueli, to poradźcie pls co zrobić:
-nadpłacić kredyt hipoteczny (zostanie jeszcze 220k do spłaty);
-kupić złoto;
-kupić dolary lub euro;
-rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady;
-coś innego
#kiciochpyta #gospodarka #jakzyc #inwestycje #inwestowanie #kredythipoteczny
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Jak wrócą takie kursy to wtedy możesz kupić i czekać na podbicie jakie mamy teraz
@AnonimoweMirkoWyznania: W skarpecie zjada ci jeszcze szybciej ;) Ja bym z tym poszedł na giełdę, ale jeśli nie masz o tym pojęcia to nie wiem, może kup parę bulionowych złotych monet? To powinno chociaż utrzymać wartość pieniądza.
@capo_di_tutti_capi: Anon ma za małe środki na to, by działać na giełdzie. Każda tego rodzaju inwestycja wymagałaby dywersyfikacji środków, a tu nie ma z czym szaleć.