Aktywne Wpisy

Volantie +3
( ಠ_ಠ)
Jestem osobiscie nieco tyk zdziwiony. Bo faktycznie przez ostatni rok cybersec byl traktowany jako nowe eldorado i duzo ludzi w to szlo.
A tutaj koles mowi twardo jak to z jego perspektywy wyglada.
@groman43 mozna prosic o Twoj komentarz czemu tak jest czy kompletnie
Jestem osobiscie nieco tyk zdziwiony. Bo faktycznie przez ostatni rok cybersec byl traktowany jako nowe eldorado i duzo ludzi w to szlo.
A tutaj koles mowi twardo jak to z jego perspektywy wyglada.
@groman43 mozna prosic o Twoj komentarz czemu tak jest czy kompletnie
źródło: temp_file2186514864683075574
PobierzCzy jestes zdziwiony ze cybersecurity nie jest el dorado?
- tak 17.2% (15)
- nie 82.8% (72)

W każdym bloku po kilkadziesiąt psów. Srają, sikają, trawniki pod blokami są żółte lub wypalone. Większość ludzi nie sprząta dwójki, bo co im zrobisz. Policja nie przyjmie zgłoszenia, musiałbyś iść, zrobić zawiadomienie o wykroczeniu, mieć dowody, a później stawiać się na komendzie kilka razy i pewnie kilka razy w sądzie.
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa
źródło: image
PobierzCzy psy w miastach powinny mieć podatek jak sładka ZUS?
- Jeszcze jak 72.2% (151)
- Nie 27.8% (58)

Zakaz aborcji eugenicznej, oznacza że jeżeli lekarze wykryją ciężkie i nieodwracalne upośledzenia płodu, to nie będzie można go usunąć, a co za tym idzie zakończyć ciążę. Oznacza to, że ciążę trzeba będzie donosić do końca, urodzić dziecko nawet jeżeli to dziecko niedługo później umrze. Nie muszę mówić jaka to będzie trauma dla rodziców urodzić dziecko, którego mózg znajduje się np. poza czaszką. Dziecko takie umiera w męczarniach niedługo po narodzeniu. Kilka przykładów poważnych wad płodu możecie znaleźć m.in. tutaj (uwaga drastyczne zdjęcia):
https://oko.press/bezocze-mozg-poza-czaszka-zarosniecie-przelyku-brzydkie-dzieci-wadami-wrodzonym/
W przypadku innych chorób, które niekoniecznie kończą się śmiercią, ale dotyczą poważnych wad genetycznych (np. zespół Downa, który jest dość często spotykany bo dot. ok 1 na 700 ciąż, ale także sporo innych często poważniejszych), oznacza że ciążę trzeba będzie donosić do końca, a następnie zaopiekować się chorym dzieckiem. Przy czym Państwo w niczym wam nie pomoże, bo chyba każdy wie jak bardzo niedofinansowana jest u nas służba zdrowia. Tak naprawdę będziecie musieli liczyć tylko na siebie. Jeżeli ktoś myśli, że wychowanie dziecka z zespołem downa to prosta sprawa, to chyba nie wie co mówi. Miałem wśród znajomych jedną rodzinę z takim dzieckiem. Ciężko mi mówić przez jaką mordęgę musieli codziennie przechodzić. Ostatecznie rodzina się rozpadła, a ojciec został alkoholikiem.
Przypominam, że chce to zrobić partia, której lider podczas konwencji co chwilę mówił o tym, że jest to partia wolności.
#aborcja #neuropa #czarnyprotest #wolnosc #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast nie możesz swojej ideologii przerzucać na całe społeczeństwo.
Nie potrzeba nam ludzi niepełnosprawnych/upośledzonych.
Nie potrzeba nam ludzi niepełnosprawnych/upośledzonych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Hans_Trans: Myślącej części społeczeństwa.