Wpis z mikrobloga

W sumie gruba kobieta uprawiająca s--s to najgorsza rzecz jaką sobie mogę wyobrazić. Takie obrzydliwe galaretowate ciała w akcji, tylko nie to. ( _) Jakbym była ginekologiem i przyszła by do mnie gruba baba po tabletki antykoncepcyjne to bym ją odesłała i powiedziała, że może do mnie wrócić jak w końcu schudnie. #p0lka #s--s #zwiazki #takaprawda #bekazgrubasow #logikarozowychpaskow
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tytanprime: Zawsze mnie bawi ze jak wy niebieskie paski kogos wyśmiewacie to jest ok ale jak zrobi to kobieta to jest natychmiast pisanie jakiś wymyślonych historyjek z jej życia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@biedroncia: tak to jest. Żadna szczupła ich nie chciała, a teraz prawda boli. Jakaś kula tłuszczu co najwyżej może po nich poskakać. Ciekawe jak wielka łopatę musza mieć żeby dokopać się do pusi przez te tluste fałdy.
  • Odpowiedz
@tytanprime: Pewnie przez to, ze codziennie musi mijać na ulicy obrzydliwych ulancy. Niech schudną albo przynajmniej nie psuja dnia innym ludziom swoimi kilogramami tłuszczu zwisającego na wszystkie strony. Rzygac się chce.
  • Odpowiedz