Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ale dowiedziałem się od niej, że:
- tabletki antykoncepcyjne działają w taki sposób, że zabijają dziecko w macicy, które potem kobieta pozbywa się w kale, albo siusiając, albo wymiotując
- powodem AIDS może być m.in. przedwczesna inicjacja seksualna (nie stosunek z osobą z AIDS, tylko właśnie s--s w młodym wieku)
- p----------y powodują raka prącia, w dodatku są bardzo nieskuteczne, bo mają mikrodziurki, przez które plemniki swobodnie przepływają, więc równie dobrze mógłby tej p----------y nie mieć
- po przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych kobieta już nigdy nie zajdzie w ciąże
- najlepszą i najskuteczniejszą metodą antykoncepcji jest kalendarzyk
W dodatku ksiądz podchodził do każdej z ławek i pytał każdego o to czy wybrałby
A jeśli ktoś powiedział po ślubie to szedł dalej, jeśli przed to kazał na forum klasy opowiadać dlaczego
A TO DOPIERO PIERWSZE ZAJĘCIA BYŁY
Co jak co, ale lepiej dać etat na WDŻ panu/pani od biologii, a nie k---a księdzu/katechecie, który rzadko chowa swoje poglądy.
Boli mnie to, że ja, hujmanista, w liceum profil humanistyczny, studia na uniwerku ekonomicznym, pracuję w public relations i marketingu, a mam wrażenie, że mam większe pojęcie o biologii niż ta osoba. Ja p------e.....
#patologiazewsi #patologiazmiasta #szkola #zalesie #bekazpodludzi