Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
#oneplus #oneplus7pro

Jest już pierwsza open beta oxygenos dla oneplus 7 oraz oneplus 7 pro na androidzie 10 :)
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PoProstuOn: jak na razie jestem w miarę świeżo po instalacji, ale generalnie jest ok :) Trzeba przyzwyczaić się do nowego gestu cofania (jeśli ktoś z nich korzysta), jest trochę zmian :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Tosh: ciężko powiedzieć, moja apka od banku Millennium niby działa ¯\_(ツ)_/¯ Generalnie wygląda wszystko ok, nie wiem jednak czy na daily driver się nadaje
  • Odpowiedz
  • 0
@Tosh: jak na razie to jedyne co mi nie działa nie mogę użyć SMS backup and restore do przywrócenia smsów i połączeń, reszta wygląda ok. Początkowo messenger coś wariował, ale zaczął jakoś działać i działa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tosh: właśnie nie zrobiło ale sam od razu zrobiłem żeby wszystko od zera postawić. Niby wszystko śmiga, na razie go zostawiam :)
  • Odpowiedz
@Tosh: u mnie wszystko spoko, bardzo stabilny, no i mam wrażenie, że parę apek działa lepiej. Np. na fejsie mam teraz bardzo płynne przewijanie. Animacje ładne. Nawet rozwiązali dwa problemy które mi bardzo przeszkadzały. Ogólnie 10/10.
  • Odpowiedz