Aktywne Wpisy

Sudice +20
Właśnie wróciłam z pracy z Niemiec po półtora miesiąca nieobecności i zauważyłam w koszu na śmieci kilka prezerwatyw, on twierdzi że zużył je do masturbacji żeby nie poplamić się ale nigdy wcześniej tak nie robił, serce mi wyskakuje z piersi chce mi się wyć
#zwiazki
#zwiazki

Bobito +57
#ukraina #wojna #rosja #japonia
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.

:D podoba mi się ten mem, taki lekko rasistowski, ale szczery
Komentarz usunięty przez moderatora
Przykłady:
Każdy jest równy: statystyka kłamie co do różnic między przeciętnym wzrostem, IQ lub innymi cechami między rasami ludzkimi.
Albo nie na miejscu jest określenie homoseksualizmu za nie normalne. Gdzie homoseksualizm nie spełnia żadnej z definicji normalności w Polsce (znaczenia: statystycznego, chorobowego - ciągle jeszcze widnieje na liście zaburzeń psychicznych - według
@HarvestinSeason: THX
@HarvestinSeason: @oGOALoneYaYo: Ani tu ani tu nie mogę znaleźć tego fragmentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vinny: a kto mówi, że zwalnia? Chodzi o to, że są to zjawiska niezwiązane z kolorem skóry i