Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Jeżeli komuś spasuje to tutaj zapraszam na doglądnięcie naszych kandydatów --> https://lewica2019.pl/kandydaci-i-kandydatki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Escitalopram: ale który punkt dokładnie?
@Escitalopram: ale który punkt dokładnie?
Myślę że każdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edukacja medialna? Wtf
Zakaz eksmisji na bruk XDDD
ja #!$%@?, kto wymyśla te programy. Spoko - zajebiscie, że chcecie kościół odciąć. To mi się bardzo podoba no ale to nagłe podniesienie płacy minimalnej, milion tanich mieszkań - przecież to jest totalnie z dupy.
@joffie: dzieciaki
nikt normalny funkcjonujacy w swiecie nie wpadnie na takie pomysly ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snusmumriken90: Niby fajnie, ale skąd wziąć na to pieniądze? Obyczajówka + program "dowalmy Kościołowi" całkowicie dyskwalifikuje dla mnie ten komitet.
Ile będzie to kosztować?
Skąd bierzemy pieniądze? Ludzie którzy przez całe życie albo nie odkładali na emeryturę, albo odkładali jakieś śmieszne grosze, też dostają tyle z automatu? O ile wzrosną obecnym pracownikom składki na ubezpieczenie społeczne?
Kto je zbuduje i ile będzie to kosztować? Co to znaczy "tanich"? Skąd weźmiemy pieniądze na zbudowanie miliona