@huudyy: Budżetówka akurat jest niedofinansowana (pewne jej części bardziej, inne mniej) i skutkuje to coraz gorszym poziomem zatrudnionych tam ludzi.
@snusmumriken90: Niby fajnie, ale skąd wziąć na to pieniądze? Obyczajówka + program "dowalmy Kościołowi" całkowicie dyskwalifikuje dla mnie ten komitet.
@snusmumriken90: @Piottix: "Zakaz eksmisji" Czyli mam rozumieć, że jeżeli jakaś rodzina nie płaci za czynsz, to może to robić w nieskończoność, bo będzie chroniona przez państwo?
@snusmumriken90: najlepsiejszy jest zakaz eksmisji na bruk, a zwlaszcza dola osoby, ktora wynajmuje ( ͡°͜ʖ͡°). Taki Jezuz o dobrym sercu, ktory bedzie utrzymywal nieroba.!
@snusmumriken90: Skoro nazywacie siebie lewicą, to dajcie sobie spokój z tymi głupotami w stylu wieszania psów na Kościele i "równości" płci, bo tym proletariatu do siebie nie przyciągniecie. Skupcie się na służbie zdrowia i mieszkaniach na które będzie stać każdego, niezależnie od wykonywanej pracy. To kolorowe p---------e przekonuje tylko gówniarzy, a oni i tak na wybory nie chodzą.
@snusmumriken90: ta, wszystko za darmo i dla każdego, no ciekawa jestem kto za to zapłaci. Co za dno moralne, żeby tak lekką ręką cudzymi pieniędzmi szastać.
Jeżeli komuś spasuje to tutaj zapraszam na doglądnięcie naszych kandydatów --> https://lewica2019.pl/kandydaci-i-kandydatki
źródło: comment_9M0gMP5wXB6lVjYXB8cjVHSCfLpxkCUl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Escitalopram: ale który punkt dokładnie?
@Escitalopram: ale który punkt dokładnie?
Myślę że każdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edukacja medialna? Wtf
Zakaz eksmisji na bruk XDDD
@joffie: dzieciaki
nikt normalny funkcjonujacy w swiecie nie wpadnie na takie pomysly ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snusmumriken90: Niby fajnie, ale skąd wziąć na to pieniądze? Obyczajówka + program "dowalmy Kościołowi" całkowicie dyskwalifikuje dla mnie ten komitet.