Wpis z mikrobloga

@guru8: lepiej zaczynać powoli, ja w tamtym roku po kilku letniej przerwie od roweru zrobiłem za pierwszym razem 60 km i na drugi dzień z łóżka nie mogłem wstać XD
  • Odpowiedz
@jmuhha: Te, aż tak stary nie jestem! Potrafię kontrolować nad swoimi zwieraczami ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ijones: Na razie waga u mnie stoi, bo piwerko kusi, a jestem uzależniony od słodyczy. Ja przytyłem, bo nadeszła jedna kontuzja, druga kontuzja i z czasem zaprzestałem ćwiczyć, a za dobrych czasów to potrafiłem zaliczyć dwa/trzy razy w tygodniu siłkę i do tego też ze dwa/trzy razy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@guru8: ej, zamieściłeś tam ulocka bez problemu? Nie przeszkadza w pedałowaniu? Nie żal ci miejsca na bidon?
  • Odpowiedz
@NoLife_: Co?? xD Ja na starym góralu, z lepszym brzuchem #pdk z kumplami, ledwo wyrabiałem, a oni prowadzili trasy nieraz 50+ xD Ja teraz to mam cały czas zakwasy, ale jak jeżdżę do pracy to staram się cisnąć te trzy kilometry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jmuhha: No wiem, rano miewam podwyższony poziom cukru, ale poziomu cukrzycy nie przekraczam, a badania jeszcze mi
  • Odpowiedz
@jmuhha: Matka ma cukrzycę, więc co jakiś czas się badam glukometrem, a ponad trzy miesiące temu miałem badane krew i mocz do pracy i wyniki są w porządku, a z cukrzycą do roboty by mnie nie puścili.
  • Odpowiedz
@guru8: wiem stary, ale jak będziesz u rodzinnego, to zapytaj o test obciążenia glukozą, on pokazuje jak twój organizm reaguje na poziom glukozy we krwi (mimo, że cukry możesz mieć w normie) polecam zrobić :p
  • Odpowiedz
  • 1
@guru8: też dobry pomysł. Ale chyba trochę ciasno. Póki co woz w plecaku, ale mam pewien pomysł, muszę dorwać gdzieś dużą gumkę recepturkę.
  • Odpowiedz
  • 2
@guru8: też myślałem nad rzekami, ale guma będzie chyba lepsza. A tak w ogóle to się zastanawiam, czy nie sprzedać tego ulocka i kupić coś ze stajni Krypronite, bo one mają tą poprzeczkę prosta, a nie wygięta.
  • Odpowiedz