Wpis z mikrobloga

• 0
@Jestem_Tutaj zależy od auta. Ja mam 10 letnia astre h, od nowosci ja uzytkuje a kierownica wyglada tak jakby 500kkm bylo nalatane, a ma niewiele ponad 100kkm. Jak wrócę z wakacji to ci podesle fotkę jak nie zapomnę. Sam bym w życiu nie uwierzył ze przy takim przebiegu moze sie tak zluszczyc.
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: może z łatwością. Jeśli kierowca siadał na podparciu ud podczas wsiadania, to się zużyło. U mnie przy 220k jest podobnie, ale auto wysokie, więc się prawie nie da nie siadać na tej części. Za to w Outlanderze z 2016r po 60k wygląda to mniej więcej tak samo O.o
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Mysle ze duze ma znaczenie ile razy bylo wsiadane i wysiadane bo mozliwe ze przy malym przebiegu skladajacym sie z duzej ilosci krotkich podrozy fotel bedzie bardziej zniszczony niz przy wiekszym przebiegu gdzie byly same dluzsze podroze
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Moje auto: kompakt, 2006 rok, benzyna, 260k przebiegu (możliwe, że przynajmniej 100k więcej). Fotele są w idealnym stanie.
U Ciebie przebieg może być dużo większy niż licznikowy albo fotele są z gównianego materiału.
  • Odpowiedz