Aktywne Wpisy
Piotrek7231 +79
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 48.6% (532)
- 2 5.2% (57)
- 3 4.0% (44)
- 4 4.9% (54)
- 5 37.3% (408)
#awanturaokase https://youtu.be/3XonRw1BfqY Cała akcja z bułką i szynką
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem całą sytuację. W odpowiedzi właściciel próbował wybielić sytuację, jawnie kłamiąc i twierdząc, że nic takiego nie miało miejsca. Jednak policja, która została wezwana na miejsce, miała zupełnie inne zdanie.
Niestety, nie jestem za dobry ani w tagach ani wpisach więc proszę o wyrozumiałość. Screenshot odpowiedzi zamieszczę w komentarzu.
#afera #bieszczady
@cala_w_trawie: w Bieszczadach jest sporo ludzi napływowych z Podhala; po wojnie, jak tworzył się TPN to gonili górali z owcami z Podhala w Bieszczady, część z nich tam została i osiadła. Może to potomkowie właśnie tych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fapam0rgana: ani w posługiwaniu się językiem polskim, skoro opisujesz jak brama chciała wyjechać z posesji.