Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +156
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Zwolennicy PiS wdg Ciebie nie powinni jeździć autostradami, bo je PO budowało?
Czy chcemy czy nie, wszyscy jesteśmy w tym k--------u razem, jedni się cieszą drudzy mniej. Ale wszyscy przymusowo płacimy te same podatki i mamy te same prawa do socjalu.
@PiccoloGrande: myslisz ze jakby ludzie nie brali to by zlikwidowali ten program? Kolega wyzej pisal - to ze ktos nie popiera nie oznacza, ze nie chce odzyskac choc czesci pieniedzy ktore mu z------i
@PiccoloGrande to też do Ciebie, bo widzę z logicznym myśleniem cinszko.
Gdyby było tak jak piszesz to mało kto brałby 500+ mimo że ma taką możliwość a PIS miałby 20% poparcia. Nie znam nikogo kto ma dziecko i nie bierze 500+, a skoro ktoś bierze to pójdzie na wybory i odda glos na nich.
BTW, masz trochę dziwny tok myślenia, skoro jesteś przeciw to po co bierzesz? może w ramach sprzeciwu nie powinnaś brać 500+? nie brzydzą Ciebie pisowskie pieniądze?
Nie masz co napisać i tańczysz z chochołami.
http://muzungu.pl/2018/09/06/bierz-500-plus-szczegolnie-jak-jestes-przeciwnikiem-tego-swiadczenia/give-me-my-money/
@Tymajster: Słaby dyskutant z ciebie. Za mało wrzutek osobistych! Powinieneś mnie jeszcze nazwać co najmniej amebą!
No offence, bo i tak - tak jak wspominałem - mam to ogólnie gdzieś. Czysta ciekawość.
@dr_Acula: Konfederacja chce znieść 500+, startują w wyborach, zagłosujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)