Aktywne Wpisy
blackghost +36
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

andbatros +66
Ktoś mi wyjaśni po co gratulować parze dziecka? Gratulować, że ktoś potrafił włożyć siusiaka i opróżnić wór? A kobiecie gratulować, że tak wytrząchała miednicę, że pomogła plemnikom dotrzeć do jaja? xD
#antynatalizm
#antynatalizm

Dokładnie tak samo jak robiło to Ministerstwo Sprawiedliwości w rządzie Prawa i Sprawiedliwości. Wiceminister przekazuje z ministerialnych kartotek adresy domowe sędziów by hejterka zorganizowała szczucie sędziów, a potem organizowana jest akcja wysyłania kartek do sędzi z treścią "W---------j". Do członków stowarzyszenia sędziowskiego rozsyłane są w putinowskim stylu kompromaty na szefa tego stowarzyszenia.
Minister udaje że o niczym nie wiedział, a premier mówi, że sprawa jest już zakończona i nie ma czym się zajmować.
Tak, Polska rządzona jest przez ludzi o mentalności bandziorów.
#shitpost #bekazpisu #putin #polityka
skoro ludzie na codzień potrafią sobie bez skrupułów nogi podkładać dla korzyści, to w polityce tak nie ma?
w grę wchodzą dużo większe pieniądze, niż u szaraków, więc i k------o większe
@wygrywaleprzegryw: No. no, dawaj zielonko przykłady z tego "wszędzie", Gdzie wiceminister steruje grupą hejterów, rozsyłającą kompromaty na niewygodnych sędziów?
w każdym kraju ci ludzie na stołkach, mają na siebie papiery i jeśli ktoś się wychyli przed szereg, to kończy jak lepper czy choćby nawet jfk.
swoją drogą musisz mieć g---o zamiast mózgu, oceniając człowieka przez pryzmat koloru nicku na wykopie.
"zapomniał wół, jak cielęciem był"
@
Komentarz usunięty przez moderatora
bez odbioru
@Andreth: przecież on nic takiego nie pisał ani nie sugerował
Komentarz usunięty przez autora
Kraj z gówna i patyków.
źródło: comment_B4taUdvjaupRVbLoPAMtyb8Cu3eLEkAZ.jpg
Pobierzale lepiej zamiast czytać ze zrozumieniem, to szkalować zielonki, bo to tylko zielonka, która nie może się wypowiedzieć, bo pomarańczki są nieomylne