Aktywne Wpisy
Batonoski +60
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +361
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Dokładnie tak samo jak robiło to Ministerstwo Sprawiedliwości w rządzie Prawa i Sprawiedliwości. Wiceminister przekazuje z ministerialnych kartotek adresy domowe sędziów by hejterka zorganizowała szczucie sędziów, a potem organizowana jest akcja wysyłania kartek do sędzi z treścią "#!$%@?". Do członków stowarzyszenia sędziowskiego rozsyłane są w putinowskim stylu kompromaty na szefa tego stowarzyszenia.
Minister udaje że o niczym nie wiedział, a premier mówi, że sprawa jest już zakończona i nie ma czym się zajmować.
Tak, Polska rządzona jest przez ludzi o mentalności bandziorów.
#shitpost #bekazpisu #putin #polityka
skoro ludzie na codzień potrafią sobie bez skrupułów nogi podkładać dla korzyści, to w polityce tak nie ma?
w grę wchodzą dużo większe pieniądze, niż u szaraków, więc i #!$%@? większe
@wygrywaleprzegryw: No. no, dawaj zielonko przykłady z tego "wszędzie", Gdzie wiceminister steruje grupą hejterów, rozsyłającą kompromaty na niewygodnych sędziów?
w każdym kraju ci ludzie na stołkach, mają na siebie papiery i jeśli ktoś się wychyli przed szereg, to kończy jak lepper czy choćby nawet jfk.
swoją drogą musisz mieć gówno zamiast mózgu, oceniając człowieka przez pryzmat koloru nicku na wykopie.
"zapomniał wół, jak cielęciem był"
@
Komentarz usunięty przez moderatora
bez odbioru
@Andreth: przecież on nic takiego nie pisał ani nie sugerował
Komentarz usunięty przez autora
Kraj z gówna i patyków.
ale lepiej zamiast czytać ze zrozumieniem, to szkalować zielonki, bo to tylko zielonka, która nie może się wypowiedzieć, bo pomarańczki są nieomylne