Wpis z mikrobloga

Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.

Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego psa... z pokora w oczach. Upokorzenie...

Po jego oczach wiem że na długo zapamięta lekcje odemnie..a następnym razem wystartuje co najwyżej do Fiata Bravo z opcją Sport.

#samochody #motoryzacja #alfaromeo #bmw
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzar1984 2.0d n47 (218km) robi samym softem 300 km 600nm po wycięciu ekologii, z ekologią 270-280 km 550nm. Co prawda jest ryzyko że korba wyjdzie bokiem ale moce robi niezłe.

Z tym to co najwyżej mógłby brać alfę z 2.0.280 km ale i to wątpię bo beemka może na 3 biegu by złapała przyczepność tak naprawdę.
  • Odpowiedz
@dzar1984: bo bmw to memowe samochody. Niby "sportowe" a na takim Nordschleifie jaki tam czas najlepszy? coś koło 7:20 dla m4 CSL. To już Ford wykręcił lepszy czas w mustangu XD
  • Odpowiedz
@harrame: Tysiąc złotych na naprawy i wymianę oleju xd. To jest podejście, ledwo mam na auto a jak się coś zesra to postawie w stodole i będę znów jeździł rowerem.
  • Odpowiedz
@emjot86: no i? zeszli ponizej 7 sekund. 911 g3 rs w weissachu kosztuje koło 1.7 do 2 baniek. Czyli ten sam pułap cenowy a fordowi brakuje nieco ponad 2s do porsche - i jest duża szansa że przebiją ten wynik w tym roku. To była pierwsza próba forda więc jest duża szansa że uda im się przejść gt3 rs.
  • Odpowiedz