Aktywne Wpisy
edenptlg +682

Amigoyamigo +67
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego psa... z pokora w oczach. Upokorzenie...
Po jego oczach wiem że na długo zapamięta lekcje odemnie..a następnym razem wystartuje co najwyżej do Fiata Bravo z opcją Sport.
#samochody #motoryzacja #alfaromeo #bmw
Chyba, że na myśli quadrifoglio, które ma te 520KM i całkiem nieźle się odpycha i ma 17KM więcej niż M3 Competition, ale chwila przecież BMW jest lżejsze o 200kg xD
Z tym to co najwyżej mógłby brać alfę z 2.0.280 km ale i to wątpię bo beemka może na 3 biegu by złapała przyczepność tak naprawdę.
źródło: image
Pobierz@login013: ten za 2 mln pln?:)
źródło: 1000003342
Pobierz