Wpis z mikrobloga

Przypomniało mi się właśnie jak kiedyś naćpany oświadczyłem się Roksie, ona pijana przyjęła oświadczyny, a potem w jakimś klubie śpiewała mi smutne piosenki na karaoke. Wtedy rzuciłem dla niej swoją narzeczoną i ćpaliśmy dwa tygodnie na melinie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #narkotykizawszespoko jak ja się ciesze, że siódmy rok trzeźwości idzie i to tylko wspomnienia ( ͡º ͜ʖ͡º) #abstynencja
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirkowy_Annon: i call bullshit. Mowisz, ze zeby cpac kiedyw3, trzeba bylo miec hajs i znajomości, a Ty byles cpunem z klasą. Pozniej mowisz, ze sprzedawales uslug8 telekomunikacyjne. Pozniej mowisz, ze co chwila Cie w----------i z roboty, to chyba z tym Twoim funkcjonowaniem nie bylo za dobrze. Piszesz ze teraz masz 30 lat, n-------i 'pojawily sie jak miales 16' to co, w tym 2005 byl taki elitarny rynek cpunow? Piszesz o
  • Odpowiedz
@Mirkowy_Annon: Na c--j ćpać? Nie zrozumiem tego nigdy. Mi nawet p--o szkoda wypić - świat na trzeźwo taki piękny. Ty jeszcze piszesz, że kasy w opór miałeś. Tym bardziej dobrze zarabiając jest masa lepszych sposobów na umilanie sobie dnia niż n-----------e herą po żyłach za każdym j-----m razem ryzykując śmierć. Cieszę się, żeś się ogarnął i 7 lat żyjesz jak człowiek a nie bydle. Tak trzymaj!
  • Odpowiedz
@Mirkowy_Annon: nie za bardzo rozumiem jak połączyć Twoje problemy z nawiązywaniem relacji, zrozumieniem siebie i braku bodźców, z relacjami które przecież nawiązywałeś, bodźcami które od ludzi otrzymywałeś.
Z drugiej strony, z relacjami z innymi ludźmi mam problem od bardzo dawna, jednak w sztosie nawet osoby które nie popierały tego rodzaju rozrywek, chętnie mi towarzyszyły, spędzały ze mną czas i pomimo, że z 10 osób na szczurka kusiło się 2-3, to
  • Odpowiedz