Wpis z mikrobloga

@xetrian: Ja tam najbardziej wiosnę lubię tegoroczny maj był perfekcyjny pod względem pogody dla mnie.
W upałach aby polubiłem uczucie ukojenia kiedy jadę autem z klimą i mam satysfakcje że mi jest komfortowo a świat się topi.
  • Odpowiedz
@travis_: Bardziej mi chodzi o to ze ile my mamy tej fajnej pogody 2, 3 miesiace? A tak to szarowka. No ale to moje osobiste odczucia, wolalbym w bardziej slonecznych krajach zyc jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
lato przeszkadza tylko spasionym obrzydliwym grubasa którzy śmierdzą i się pocą. Przegrywom co nie wychodzą z domu.

@wielad: wg twojej logiki lato przeszkadza "grubasą" (xD jełop), którzy nie wychodzą z domu i mogą się byczyć przed wiatrakiem lub klimą? Mmm, nie ma to jak +30° upał i duchota nie do zniesienia, komary wielkości pięści, pajęczyny dookoła i w ogóle cudo xDDD won na czarno.
  • Odpowiedz
@wielad: toksyczność z ciebie bije na kilometr ding dongu, no ale czego się nie robi by przez 5 minut sobie zrobić dobrze d-----------c innemu krajanowi co nie? Ale wracając. Ja mam 64 kg przy 1,78m wzrostu i sam k------o nie wyrabiałem przy tegorocznych upałach.
  • Odpowiedz