Wpis z mikrobloga

Witam. Minęła pełna doba od wczorajszego wpisu, także ogłaszam wyniki. Najlepszym przedmiotem szkolnym okazał się j. angielski, który miał 41.18% głosów, natomiast na drugim miejscu swoja rywalizację zakończył w-f, który miał 58.82% głosów. Napiszcie mi co chcecie zobaczyć w jutrzejszej wykreślance - być może skorzystam z Waszych propozycji, lub wybiorę coś z poprzednich wpisów.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. Minęła pełna doba od wczorajszego wpisu, także ogłaszam wyniki....

źródło: comment_0sxAWwVvArgOVNO1mySf0vaV51vGKjIC.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oba-manigger: Ja to tylko pamiętam, że mówiłem matce, że nic w ogóle na tych lekcjach nie robimy i żeby mnie nie zmuszała, żebym na to chodził, bo tylko czas tracę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@oba-manigger sosy: czosnkowy, koperkowy, 1000 wysp, musztardowo miodowy, bbq, arabski, serowy, bazyliowy, kanapkowy i jakiś ostry (ostatnio pisałeś, że nie wiesz jakie sosy umieścić wiec proszę bardzo, taka propozycja XD)
  • Odpowiedz