Wpis z mikrobloga

@Sgori: wczoraj był patch który podobno likwiduje najczęstsze crashe i poprawia AI (a z tego co dzisiaj grałem to AI normalnie korzysta ze wszystkiego co jest w modzie i aż tak łatwo nie jest jak się ustawi na insane)
https://www.youtube.com/watch?v=ecIT2dCkoFI

Dzisiaj grałem 3 pełne skirmishe z AI po 30-50 minut na jednej sesji i jeszcze crasha nie miałem, ale zobaczymy jak dalej będzie.
  • Odpowiedz
@Savire510: Nie wiem, ja tam tego moda sobie poróbowałem, szanuję za poświęcony czas i to, że efekt nie jest zły ale po prostu ma gorszy balans niż zwykły Soulstorm plus mało kto normalnie grający tak przeciąga grę, żeby zobaczyć takiego tytana. DoW to dosyć szybka gra i przy 1 na 1 rzadko widzi się nawet 20 minutę gry.

Wcześniej nawet Baneblade czy Bloodthirster to były w zasadzie game endery, także
  • Odpowiedz
@Savire510: Chyba nie do końca zrozumiałeś mnie co ja miałem an myśli. Jaki jest sens dodawać kolejny tier jednostek jeżeli w 95% przypadków gracz spokojnie wcześniej skończy grę.
  • Odpowiedz
  • 0
@DiscoKhan bo takie jest zamierzenie moda. Mozesz zobie w opcjach powylaczac wszystko czego nie chcesz, tytany, nuklearki, tier 5 czy inne technologie, jezeli chcesz inny flow rozrywki. Np wiecej surowców czy szybsze technologie

1v1 to chyba najrzadsze skirmishe jakie mozna tu robic, nie po to mod się nazywa ultimate apocalypse by robic 1v1.

Grałem niedawno 2v3 IG, SM versus Demony i 2x chaos marines i to nie trwało 20 minut. Jak
  • Odpowiedz
UA dla mnie to kupa. Szanuję opinię że dobrze się gra i w ogóle. Ale ja czuję że wrzucono tam za dużo i bez smaku. Supermegapizdadiablo tytani więksi od niektórych map to wisienka na tym śmietankowo serowo śledziowym torcie
  • Odpowiedz