Wpis z mikrobloga

dostałeś już przelew? bo bycie opłaconym nie zwalnia cię z wiedzy o tym o czym mówisz

@jacieniemog28: a bez przelewu nie można po prostu stwierdzić faktu? Fakt jest niezbity, Kaczyński jest politykiem ponadprzeciętnym, i ciężko temu zaprzeczać.
  • Odpowiedz
@Praetorian2002: nie, nie jest, jego przemówienia w skrócie to; ci są źli bo ja tak uważam, bo macie w to uwierzyć i ja wam mówię że może być tak i tak [wygrywa] nie zrobiliśmy tego bo tamci byli źli, albo nie pozwalali, zrobimy to za 100 lat bo tak

super rząd, typ po prostu jest pasożytem i należy go wypier...lić bo jego 'rządy' dosłownie NIGDY nie robiły tego co potrzeba
  • Odpowiedz
nie, po prostu ten naród jeszcze nie ##@#fd po komunie

@jacieniemog28: A co to ma do rzeczy? Dla mnie ktoś kto potrafi wykorzystać i umiejętnie rozegrać sytuację politycznie jest warty docenienia.

Dla rozluźnienia przedstaw ze 2 przykłady polityków, którzy mogą startować w jego kategorii wagowej.
  • Odpowiedz
Ja z kolei widzę jego sukces na innej płaszczyźnie - przed 2007 roku Kaczyński nie miał przychylnych sobie mediów (za wyjątkiem RM, a i to nie zawsze), dlatego po przegranych wyborach zaczęli ofensywę medialna w postaci tych wszystkich "niezależnych" portali i telewizji. Jak przyniosło to sukces media te są hojnie obdarowywane przez spółki Skarbu Panstwa. Zauważmy też że za pierwszych rządów co prawda w TVP była propaganda sukcesu, ale nie przybierała ona
  • Odpowiedz
@Kosynier10: to są zwykłe gnoje co po prostu chciały się uwłaszczyć na państwie a nie politycy, czy patrioci mi byłoby wstyd za jeden tydzień tego g0wno a on to wszystko podtrzymywał latami

to zwykły cw...l
  • Odpowiedz
@Praetorian2002: ale on NIE MA WALORÓW

umiesz obiektywnie ocenić polityka od zwykłego gnoja? typo żeruje na wszystkim co się da, on uderza dosłownie w najniższe instynkty i pułapki umysłu, to zwykły przestępca i szkodnik
  • Odpowiedz
widziałeś by łaskawca obniżył podatki w paliwie? by zwiększył kwotę wolną czy by ponownie obniżył podatki tylko że za pracę by ułatwić życie? [typo wiedział że jest kryzys a i tak obniżył :D]

on nawet ma problem by jego partia znalazła 10mld na teraz na drogi, energetykę itp : DDDDDDDDDD niedawno zwinęli mieszkanie+ bo spier...lili robotę, nawet prawa pod wynajem nie potrafili napisać
  • Odpowiedz
@Praetorian2002: umiesz czytać? debile tego nie widzą, od 4 lat rozmawiam randomowo o polityce z ludźmi, jak trafi się pisowiec to DOSŁOWNIE ZAWSZE, Z-A-W-S-Z-E mówi że "to co z tego, chcesz by platforma wróciła? tamci, tamci to dopiero RZĄDZILI" [zaczyna wymieniać urojenia z listy] albo nic nie wie, jest 500+ jest polski rząd i dobrze że niemcy już nie mają wpływu

takie pier...nie, i nie zmyślam, bo ja niestety mam
  • Odpowiedz