Aktywne Wpisy

wirek9111 +13
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
MonazoPL +33

@jacieniemog28: a bez przelewu nie można po prostu stwierdzić faktu? Fakt jest niezbity, Kaczyński jest politykiem ponadprzeciętnym, i ciężko temu zaprzeczać.
super rząd, typ po prostu jest pasożytem i należy go wypier...lić bo jego 'rządy' dosłownie NIGDY nie robiły tego co potrzeba
@jacieniemog28: A co to ma do rzeczy? Dla mnie ktoś kto potrafi wykorzystać i umiejętnie rozegrać sytuację politycznie jest warty docenienia.
Dla rozluźnienia przedstaw ze 2 przykłady polityków, którzy mogą startować w jego kategorii wagowej.
to zwykły cw...l
umiesz obiektywnie ocenić polityka od zwykłego gnoja? typo żeruje na wszystkim co się da, on uderza dosłownie w najniższe instynkty i pułapki umysłu, to zwykły przestępca i szkodnik
Faktycznie masz rację, zwracam honor.
on nawet ma problem by jego partia znalazła 10mld na teraz na drogi, energetykę itp : DDDDDDDDDD niedawno zwinęli mieszkanie+ bo spier...lili robotę, nawet prawa pod wynajem nie potrafili napisać
takie pier...nie, i nie zmyślam, bo ja niestety mam