Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Czy te s-----------e V6 2.8 193 kunia od kałdi zawsze są takie "zapocone" od spodu?
Znalazłem fajne kładi v6 2.8 z automatem(nie szarpie, nic się nie świeci, nie kopci i jeszcze quattro ma xD)
w Zawieszeniu nic nie puka, stuka - nawet elpedzi ma!
A4 B5 Avant - Fajne to do u----------a pod tesco w zime?
Cena -- poniżej 3.5k
To jest dodatkowa opcja - system antykorozyjny
Norma: euro 0
@maks112: do tego to lepiej poloneza z sieczkarnią ;].
Pierwszą bmke cygan handlarz sprzedawał xD
To to przypadkiem znalazłem -- pierwsza myśl.. Kto normalny o-------a a4 b5 z quattro i tym moturem
Pewnie silnik sie sypie... taki c--j, wszystko sprawne - nawet
Problem z rwd jest większy jak dorwanie passerati z przbiegiem <500k (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@maks112: tak jeśli nikt ich nie serwisował jak należy, a głównie chodzi o uszczelki pokryw zaworów + uszczelki przestawiaczy faz rozrządu. Imprezka na jakieś 1000zł bo trzeba rozrząd rozpiąć, ale wtedy silnik jest suchutki. W domu w A4 B6 2.4 V6 (to ten sam silnik w zasadzie bo te same uszczelki nawet są) po wymianie
@kusprzyk: standardzik, to samo przechodziłem, tylko w 2.4. I niekoniecznie tanio bo może się lać też spod przestawiaczy faz rozrządu i zaślepek wałków i wtedy imprezka drożeje bo trzeba rozrząd rozpinać - wtedy dopiero u mnie temat się rozwiązał.
Działające quattro mi styka, instalacja lpg stara, ale to dalej nie problem...
Większosć audi z tym silnikem na jutube potrafi "zakopcić"
Ten gruz nawet bąka nie
@maks112 kłatro w teorii jest nieśmiertelne. Obadaj sekcje zwłok Chrisa kubeczko na Youtube. Dwa warunki to co jakiś czas zmienić olej i jeździć na 4 takich samych oponach.