Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Janusz_Rekina nie trzeba ich do Polski albo nawet do Europy wpuszczać ale do cholery LUDZIE toną, troche empatii... To może z ratowników nad morzem zrezygnujemy, nikt na siłę nie nikogo nie pchal do morza?

@mcgoring to akurat nieciekawa okolica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@joybubbles: No i co z tego że toną jak ja będe chciał w pontonie popłynąć do Szwecji to każdy powie, że jestem kretynem. Jak grupa kobiet z dziećmi i 90% mężczyzn #pdk płynie pontonem przez Morze Śródziemne to o jej jacy oni biedni. Zwłaszcza ci co płyną z Afryki do Włoch u nich to dopiero jest wojna i strzelają do ludzi co mają biedaczki robić tylko s--------ć pontonem
  • Odpowiedz
  • 0
@Janusz_Rekina ale jak poplyniesz tym pontonem do Szwecji i ktoś zauważy że toniesz to Cię uratują. Nikt ci nie da za to obywatelstwa ale nie o to w tym chodzi. Jak ktoś potrzebuje pomocy i jest to w zasięgu możliwości służb ratowniczych to tą pomoc powinien uzyskać.
  • Odpowiedz
@Jonn Co Ty za bzdury wypisujesz o jakieś wojnie? Czytałeś statystyki skąd są Ci emigranci, jeżeli tylko około 50% procent ubiegających się o statut uchodźcy takowy otrzymuje, to chyba coś nie halo, nie? Powiem Ci więcej. Teraz odsetek będzie jeszcze mniejszy, ponieważ ci prawdziwi uchodźcy okazywali dokumenty skąd pochodzą od razu. Reszta tego nie robiła, ponieważ dobrze wiedzą, że nie otrzymają azylu w żadnym europejskim kraju i dlatego niszczą swoje paszporty
  • Odpowiedz
nie trzeba ich do Polski albo nawet do Europy wpuszczać ale do cholery LUDZIE toną, troche empatii...

@joybubbles: Ja p------ę nie dość że lewak to jeszcze z podwójnymi standardami. To gdzie chcesz ich umieścić? Na marsie? A może u siebie w domu?

Ostatnio jeden taki znany aktorek nawet w----ł się na łajbę i p-------ł podobne empatyczne farmazony. Całe szczęście, że MSW Włoch ma trochę rigczu i odpowiedział mu, żeby zaprosił
smutny_kojot - > nie trzeba ich do Polski albo nawet do Europy wpuszczać ale do chole...

źródło: comment_RRy5v9hvc18d2z7soMV7LK470pphYYQ1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz