Wpis z mikrobloga

@Jarek_P: Dzień jak każdy inny ;)
Dzisiaj na obwodnicy jeden facet z pasa rozbiegowego przeciął dwa i wjechał mi przed maskę, a wcześniej inny koleś jadąc uparcie lewym uznał, że doskonałym pomysłem będzie zmiana pasa z powrotem na prawy właśnie wtedy kiedy go mijałem.
Dzień jak każdy inny ;)

@pablosik: fakt i przy tym czerwonym audi pewnie bym o sprawie zapomniał po pięciu minutach, ale taryfiarz mnie trochę #!$%@?ł. To na nagraniu nie wygląda dramatycznie, szerokokątny obiektyw zaburza poczucie odległości, ale tam już było dość ciasno. A kilka lat temu widziałem dość poważny wypadek, który odbył się w identycznych okolicznościach, tyle, że debilowi, który się spieszył luka między autami zamknęła się szybciej. Tyle, że debil
fakt i przy tym czerwonym audi pewnie bym o sprawie zapomniał po pięciu minutach, ale taryfiarz mnie trochę #!$%@?ł. To na nagraniu nie wygląda dramatycznie, szerokokątny obiektyw zaburza poczucie odległości, ale tam już było dość ciasno. A kilka lat temu widziałem dość poważny wypadek, który odbył się w identycznych okolicznościach, tyle, że debilowi, który się spieszył luka między autami zamknęła się szybciej. Tyle, że debil wyszedł z auta o własnych siłach, a
panowie, szykują się niezłe jaja, wpisałem numery gościa w google i okazało się, że miałem zaszczyt nagrać prawdziwego fachowca od zapier...ania:

@Jarek_P: Normalnie jak Transporter ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeszcze tylko niech zrobi ze dwa dzwony i robota w BORze murowana :D