Aktywne Wpisy
#pieniadze #warszawa #nieruchomosci #inwestycje
Skończyłam ciężkie studia, po których zarabiam zaledwie 8k brutto. Gdybym chciała kupić mieszkanie, musiałabym zbierać około 20 lat. Obserwuję gwiazdki na Instagramie Wersow, Fagata, Wieniawa, Halejcio, Przetakiewicz i chce żyć na takim samym poziomie jak one. Wyrwały bogatego chłopa jak były młode i mają życie jak w bajce. Podajcie wskazówki jak wyrwać bogatego chłopa milionera. Przetakiewicz udało się wyrwać Kulczyka gdy miała 30 lat. Zastanawiam się jak ona
Skończyłam ciężkie studia, po których zarabiam zaledwie 8k brutto. Gdybym chciała kupić mieszkanie, musiałabym zbierać około 20 lat. Obserwuję gwiazdki na Instagramie Wersow, Fagata, Wieniawa, Halejcio, Przetakiewicz i chce żyć na takim samym poziomie jak one. Wyrwały bogatego chłopa jak były młode i mają życie jak w bajce. Podajcie wskazówki jak wyrwać bogatego chłopa milionera. Przetakiewicz udało się wyrwać Kulczyka gdy miała 30 lat. Zastanawiam się jak ona
#warszawa #stopcham #polskiedrogi
WI896HM + Glob Taxi WWL7061E jakby kto pytał.
Dzisiaj na obwodnicy jeden facet z pasa rozbiegowego przeciął dwa i wjechał mi przed maskę, a wcześniej inny koleś jadąc uparcie lewym uznał, że doskonałym pomysłem będzie zmiana pasa z powrotem na prawy właśnie wtedy kiedy go mijałem.
@pablosik: fakt i przy tym czerwonym audi pewnie bym o sprawie zapomniał po pięciu minutach, ale taryfiarz mnie trochę #!$%@?ł. To na nagraniu nie wygląda dramatycznie, szerokokątny obiektyw zaburza poczucie odległości, ale tam już było dość ciasno. A kilka lat temu widziałem dość poważny wypadek, który odbył się w identycznych okolicznościach, tyle, że debilowi, który się spieszył luka między autami zamknęła się szybciej. Tyle, że debil
https://www.gumtree.pl/a-taxi-i-przewozy-osobowe/bialoleka/vip-taxi-500km-warszawa-exclusive-business-class-najszybsze-taxi-w-polsce-audi-a6-500km-premium/1002216226640910482449409
https://www.facebook.com/VIP-TAXI-Warszawa-274920053026872/?ref=bookmarks
@Jarek_P: Normalnie jak Transporter ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze tylko niech zrobi ze dwa dzwony i robota w BORze murowana :D
@Szybki_Mongol: ja miałem tyle przy 300KM ( ͡° ͜ʖ ͡°)