Aktywne Wpisy
Kagernak +701
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
Maurelius +63
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
KAROLAJN
co możesz mi zaoferować?
Pokaż mi swoje towary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mystizer: co to za #!$%@? tok rozumowania, czyli laska nie może mieć nikogo przed? xD i jak w końcu kogoś znajdzie to ten koleś to
Komentarz usunięty przez moderatora
@ciachostko: no może ale jeśli miała ich z 40 i każdego max tydzień a z większością spała + teraz ma gówniaka i nagle ma ochotę na stały związek z tobą bo już się w życiu "wyszalała" to wiedz, że coś tu jest nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no ale cóż - czego się spodziewać na tinderze xDDD
km?
ile
Tu niestety sporo takich co se cycki przyprawia.
Generalnie dla kobiet (podobno) wysocy są bardziej atrakcyjni, a przynajmniej aby był wyższy od niej samej.
Przy okazji, twój niebieski jest od Ciebie niższy?
@biedroncia: super przykład. Smutek ogarnia jak kobiety patrzą tylko na wagę i idą w skinny-fat albo nawet coś ćwiczą ale tylko cardio i boją się ciężarów "bo ja nie chcę jak facet wyglądać" (ꖘ⏏ꖘ)
Te nieliczne, które zamiast patrzeć na wagę, patrzą na sylwetkę i coś tam również dźwigają, zazwyczaj mają super figurę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym jednak średnio w populacji kobiety są niższe od mężczyzn, więc nawet niski facet nie powinien mieć problemów znaleźć niższej od siebie kobiety ¯\_(ツ)_/¯
@vanilla_candle: Nie jest.