Wpis z mikrobloga

Jaki macie ping na apexie? Ja na nabliższym serwerze tzn Frankfurt 1 mam od 50-76 czasem 46/70 50/80 i 0 lost packet. Mam neta na max 9mb netia na łączu tepsy i ich kablach starych ADSL. I nie wiem czy nie przejść na radiowy gdzie jest nawet 50mb. Nie mam opcji na DSL. kiedyś ma być światło robione? Ktoś ma radiowy i jak to u was wygląda?
#apexlegends #apexlegendsps4 #apex
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@patoologiaa: transfer nie ma nic do pingu czy masz 9mb czy 1000mb na starych kablach zawsze będzie ping. Radiowy net to w ogóle już porażka z pingiem będzie. U mnie światło i jak gram na klocku to pingi od 16 do 50 na serwerach eu, zależy od gry.
  • Odpowiedz
@patoologiaa: nwm nawet gdzie to pokazuje ale stawiam na 30, nie jestem pewny ale na radiowym to chyba w deszczu czy burzy nie pograsz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja na swiatlowodzie 400mbit i elo wszystko dobrze dziala tylko upload cienki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@patoologiaa: @100L3C: światło postawią jak u mnie orange - będzie światłowód - ok a kiedy będzie? będzie - serio taką rozmowę odbyłem w salonie orange ( ͡° ͜ʖ ͡°) na szczęście była alternatywa
A kabelki tak, nie powinny być pozaginane, o ile skrętka jeszcze działa to światłowód już by nie działał po zagięciu.
  • Odpowiedz
@100L3C: do końca roku :DD @sodomek: no jest puszczony przez okno i jak je zamykasz to go łamiesz... Więc to też może być przyczyna.. Jeszcze miesiąc i idę na swoje to wtedy zmienię na nowy wiertam się przez ścianę i go tak puszczę.
  • Odpowiedz