Aktywne Wpisy
Konsentrao +107
Nie wiem jak wy tak możecie mówić "Jadę na Śląsk", "Byłem na Śląsku". To jest obrażające i poniżające dla mieszkańców Śląska. Od dziś mówimy "Jadę w Śląsk", "Byłem w Śląsku".
W ogóle powinniśmy usunąć słowo "na" z polskiego słownika bo ono krzywdzi i zadaje psychiczne rany.
Zastanówcie się nad swoim zachowaniem.
#slask #slaskie #polska #ciekawostki #heheszki ale #takaprawda #wojna #ukraina #lewackalogika
W ogóle powinniśmy usunąć słowo "na" z polskiego słownika bo ono krzywdzi i zadaje psychiczne rany.
Zastanówcie się nad swoim zachowaniem.
#slask #slaskie #polska #ciekawostki #heheszki ale #takaprawda #wojna #ukraina #lewackalogika
mefka +1
15k za wykończenie dwóch łazienek w stanie deweloperskim (razem około 8 metrów) za samą robociznę- czy to normalne teraz? nie wiem czy szukać taniej #warszawa #budownictwo #remont #lazienka #nieruchomosci #mieszkanie
-rzucenie fajek
-schudnięcie 10kg (do tej pory udało się 20kg), rekompozycja #mirkokoksy tonami żelaza
powrót do #keto (5kg karkówy kupione^^)
-likwidacja wszelkich rozpraszaczy, zaprzestanie oglądania seriali, czytania o politce, a wykop max 20 minut dziennie
Samodyscyplina, nieustanne doskonalenie, może być doskonałym życiowym celem samym w sobie.
Rozmyślania o śmierci pomagają, kiedy uświadamiasz sobie lub przypominasz, że za całkiem niedługo przestaniesz istnieć.
Cholernie mnie to napędza. Szkoda, że tak często o tym zapominam.
#psychologia #samodoskonalenie #gownowpis
keto, ale TKD i ostra orka z żelazem, co drugi dzień z masą ciała
chcę mieć w końcu ten zasrany sześciopak, jest już "wymacywalny", ale niewidoczny ;/
@sebameba: zmieniłem dużo w ciągu zaledwie 7 miesięcy (-20kg + nowe zęby^^)
trzeba cisnąć dalej, najbardziej mnie fajki #!$%@?ą, bo cała chata zasmrodzona i zasyfiona
Szukasz celu i ma nim byc samodoskonalenie. Po roku bedziesz spogladal w lustro i mowil, no #!$%@? ale sie udoskonalileeeem. I co dalej?
A w przypadku gdy narzucona sobie samodyscyplina (watpliwe jest okreslenie celu samego w sobie, potrzeba podzielenia sie emocjami, wiedza, potrzeba zrozumienia przez innych, ze bigos to najlepsze danie na swiecie) zacznie cie nudzic? Przeciez robisz to tylko sobie, wiec nikt cie
Dawniej zjadłem węgle i za 30 minut musiałem się zdrzemnąć, taki zjazd. Jestem na węglach od 2 tygodni i już jest normalnie, chociaż wracam do keto, zwyczajnie lepiej się na tłuszczach czuję.
https://m.youtube.com/watch?v=SjT_tEzPhSs
#teamdodzo
@kleiner_trottel: You make my Day : ))))