Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +881
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Czy zdecydowalibyście się na związek z 35 latką gdyby:
- była świeżo po zerwanych zaręczynach
- brak dzieci
- jej pensja to powyżej 10 k na ręke (pracuje w firmie informatycznej na kierowniczym stanowisku)
- ma własne mieszkanie i samochód
- jest fajna, lubie spedzac z nia czas
- seksy to ogien
- zadbana jak na swoj wiek (kosmetyczki, medycyna estetyczna itp non stop są odprawiane)
Wady:
- mowi ze nie chce narazie dzieci, ale 35 to wiadome ze juz czas najwyzszy wiec pewnie za chwile jej odbije
- i chyba tyle :)
Ja mam 29 lvl
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez moderatora
- Ja ma 29.
Aha. (-‸ლ)
@AnonimoweMirkoWyznania: serio tym się kierujesz przy wyborze partnerki? Rozumiem jakby napisała to jakaś #p0lka ale facet?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Pamiętaj że funkcja starzenia się facetów jest liniowa i dość płaska a u kobiet coż... wykładnicza czasami XDD więc to nie jest nieuczciwy układ
ty rób co chcesz, bo nikt nie wie co lubisz bardziej niż ty sam
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua