Aktywne Wpisy
WykopX +1247
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Komentarz usunięty przez autora
@Pafelpb: Coś tam myślą, zwłaszcza małpy człekokształtne:
[https://wiemy.to/amp/news/7649](https://wiemy.to/amp/news/7649
https://amp.theguardian.com/tv-and-radio/2016/jun/14/koko-the-rhyming-gorilla-and-the-woman-trying-to-get-her-pregnant
@sebastian-ka-735 bo postawione jest tam dość ważne pytanie - czy zwierzęta, które np głodzą się ze smutku po utracie pana, mają świadomość konsekwencji takiego zachowania. To by znaczyło, że jednak fakt rozumowania może nas jednak w tej kwestii odróżniać od pozostałych organizmów żywych. Przykłady z artykułu, który Ty z kolei wrzuciłeś są czymś zupełnie przeciwnym do samobójstwa - wszystkie te akty są dokonywane
Tak, bardziej chodzi o abstrakcyjne myślenie, ale w przypadku szczurów to raczej nie abstrakcja czy wyobraźnia, ale umiejętność, której ludzie na przestrzeni tysiącleci się wyzbyli, czyli używanie zmysłów. One zagrożenie wyczuwają. I jeśli
Myślenie abstrakcyjne oznacza zdolność myślenia za pomocą pojęćabstrakcyjnych. Inaczej mówiąc,myślenie abstrakcyjne to zdolność pojęciowego ujmowania rzeczywistości. ... Pojęcieabstrakcyjnego myślenia wiąże się ze zdolnością tworzenia wyobrażeń oraz pojęć i jest właściwe tylko rodzajowi ludzkiemu.
Używanie węchu czy słuchu to raczej nie jest myślenie abstrakcyjne...
Myślenie abstrakcyjne to zdolność do tworzenia wyobrażeń, pojęć, a także
@cecyl: Sugerujesz, że instynkt przetrwania u zwierząt wyrabia się z czasem? Czy to, że odskoczysz przed pędzącym samochodem oznacza, że przeanalizowałeś sytuację swoim zmysłem wzroku, a następne podjąłeś w pełni świadomą decyzję? No chyba nie. Odskoczysz bo taki masz instynkt i tak samo to działa u zwierząt. Używanie zmysłów nie oznacza abstrakcyjnego myślenia.