Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

źródło: comment_JbSRWLkcXBupEJiBIluuyAmcvOaM9MSu.jpg
Pobierz@droid43210: To akurat zapewne Polacy ;)
@dynx: Albańczycy z kolei nie są słowianami.
Dziękuję.
@jurusko: Sprawdziłem i cofam co napisałem wcześniej. Bułgarzy to słowianie.
@Cepion: Większość ma już do tego lajtowe podejście i nawet z tym nie handluj.
@droid43210: Ludzie z Zaolzia to złoto. Reszta Czechów jest po prostu miła.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczerze mówiąc, na pierwszy rzut oka wygląda to jak ochrona zasobów strategicznych, ale doczytam jutro.
I gdybym kiedyś sam nie poruszył tego tematu przy piwie (sami zresztą Czesi tłumaczyli, że to były polityczne potyczki między komunistami - polecam serię české století, tam jest również odcinek o tych wydarzeniach), to nikt by o to do mnie nie wyburzył. xD Także biczuj się dalej.