Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Jako, że w-----ł mnie jeden diecierzyna to jak typowy polak chcę mu tak d---------ć, żeby stracił jak najwięcej klientów. Do rzeczy.
Jeśli będzie spore zainteresowanie to wrzucę za darmo diety: 1500kcal, 2000kcal, 2500kcal, 3000kcal, 3500kcal. TO NIE BĘDZIE DIETA CZOKOSZOKOWA! Będzie to dobrze zbilansowana dieta składająca się ze zwykłych zdrowych produktów, które nie będą kosztowały milionów monet i będzie się ją robiło dość szybko. Tak, już kiedyś obiecałem, że zrobię coś takiego. Zrobiłem dietę 3500kcal na 7 dni, aby teraz mam motywację- w--------e, ale komuś możliwie jak najbardziej d---------ć.
Co dostaniecie:
Diety 1500kcal, 2000kcal, 2500kcal, 3000kcal, 3500kcal na 7 dni (różne posiłki na każdy dzień), wszystko w pdf z tabelkami i bajerami
Co musicie zrobić:
Zaplusować oraz najlepiej skomentować post, żeby zobaczyło go jak najwięcej osób. Plusujących oczywiście zawołam skryptem do wpisu, w którym zamieszczę dietkę.
Dieta idealnie sprawdzi się w szkole, w domu, na uczelni, w pracy
Sportowe pozdro
Koment dla zasięgu, czekam na dietę.
Komentarz usunięty przez autora