Aktywne Wpisy
owsikalfred +1069
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
JustJoinIT +110
URODZINOWE #rozdajo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Niestety przekroczyłam znacznie limit, którego obiecałam nie przekroczyć, ale wciąż wynik jest mniejszy, niż był do tej pory, więc progres jest. W czasie wolnym zajęłam się sprzątaniem, zamówiłam sobie kilka książek, zamierzam popracować nad figurą i wadą wymowy, tak dla samej siebie :)
Jutro jadę na #woodstock, więc nie będę się odzywać, ale oczywiście obiecuję trwać w postanowieniu (zresztą podczas dobrej zabawy nie czuję potrzeby siedzenia na telefonie :))
Myślałam, że będzie łatwiej :/
#fonoholizm #telefony #problemypierwszegoswiata #uzaleznienie #oswiadczenie #dobrazmiana
Zapraszam na mój tag ----> #lisbeztelefonu