Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +156
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet

b_oski +5
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: P90416678-the-all-new-bmw-m3-competition-sedan-with-m-xdrive-04-2021-2249px
Pobierz

#gunboners
#strzelectwo
https://www.youtube.com/watch?v=T3IawPdnN9Q
Dodaję pod tagi, bo bardzo spodobał mi się realizm z jakim w tym serialu twórcy podeszli do scen z użyciem broni palnej.
Jak dla mnie podobna perełka, co słynna scena z Zakładnika z Tomem Cruisem.
I jednocześnie sorry, jeśli ktoś uzna to za zaśmiecanie któregoś z tagów.
Mam lekkie zboczenie na punkcie balistyki w filmach, a ten z gruntu absurdalny serial komediowy, naprawdę robi niezłą robotę w tym względzie.
Przykładowo, nie pamiętam już żebym w jakimś filmie czy serialu widział w ostatnim czasie, aby kula trafiająca w środek tylnej szyby samochodu, wyleciała jednocześnie przez szybę przednią. W 99% filmów jakie w życiu widziałem, gdy ktoś strzela do uciekającego samochodu, kule magicznie wyparowują po roztrzaskaniu tylnej szyby.
@ecconomicus: ... pociski nierykoszetujące ze sprasowanego pyłu miedzianego mówi to panu coś panie Ferdku ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RobertKowalski: Ok, to całkowicie wyjaśnia ułomną balistykę w filmach i serialach :)