Wpis z mikrobloga

juz mje cos trafia ( ͠° ͟ʖ ͡°) Od soboty mój internet to jakiś żart. Raz jest, raz nie. Po prostu znika ikonka, zupełnie jakbym wyłączyła transmisję danych. Ofc pierwsza myśl - kontakt z supportem. Kazali włączyć i wyłączyć tryb samolotowy, wyłożyć kartę sim na chwilkę albo żeby zalogować się ręcznie do zasięgu play albo innej sieci. Nic z tego nie działa. XD fun. Nie mieszkam na wypizdowie, żeby mieć takie problemy. Ktoś z was też tak teraz ma?
#virginmobile #play
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drawsko: zacząłbym od wymiany simki, a jak to nie pomoże to przełożyć ją do innego telefonu i obserwować, najlepiej w różnych lokalizacjach. Jeśli będzie się dziać to samo to już ewidentnie coś po stronie operatora.

Mi np. ostatnio nie działały połączenia głosowe, ale tylko na jednym nadajniku Play w konkretnej lokalizacji. Na roamingu w tym czasie wszystko działało.
  • Odpowiedz
Niestety inna karta działa. :< Anyway, dziękuję za odzew, może zmienie po prostu operatora chociaż szkoda, bo cennik w vm jest supi.
  • Odpowiedz
@bi-tek: Kiedyś to była dobra sieć, z super cenami i w ogóle ale ostatnio robi same problemy. Już się przyzwyczaiłam do tego, że siedząc w pociągu internetu mieć nie będę ale no żeby normalnie nie działał to przesada.
  • Odpowiedz
@drawsko: Support dalej nic nie zrobił po 4 telefonach + mailu, zobaczymy jak to się rozejdzie ale wydaje mi się że wracam do play jak virgin nie wypali.. no moze jeszcze redbulla spróbuje, ale to chyba stricte karta.
  • Odpowiedz