Wpis z mikrobloga

Plusujcie George'a Russella, mistrza świata Formuły 2 w sezonie 2018, mistrza świata GP3 w sezonie 2017, debiutanta w Formule 1, zespołowego kolegę Roberta Kubicy. Jak na pierwszy sezon w F1 radzi sobie całkiem nieźle, biorąc pod uwagę jaką taczką musi jeździć.
Jak dla mnie, wielki talent, któremu trzeba dać coś lepszego niż gunwo od Williamsa.
#f1
posuck - Plusujcie George'a Russella, mistrza świata Formuły 2 w sezonie 2018, mistrz...

źródło: comment_RLobHganikYWJRFJJvmTZ3Hyt7n2l32x.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 455
@posuck W dniu zdobycia punktu przez naszego Roberta przychodzisz do mnie i chcesz żebym plusował Russela ? Sprawcę jego upodlenia, obiekt jego zemsty.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@posuck: c--j nie talent
Nawet Luce Badoera jakby faworyzowali, to by sobie radził dobrze na tle Kubicy z bolidem, na który zespół ma w------e
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@posuck: o przepraszam, że nie jestem na tyle godzien żeby wygłaszać swoją opinię, bo nie mam bordo jak Ty. Ucz mnie mistrzu jak osiągnąć ten fantastyczny status, który wzbudzi szacunek wśród całego społeczeństwa w kraju.
  • Odpowiedz
Jak na pierwszy sezon w F1 radzi sobie całkiem nieźle

@posuck: Chyba nawet lepiej niż całkiem nieźle. Przekleństwem GR jest trudne do oceny położenie - jeździ w niezwykle słabym zespole i rywalizuje z partnerem, na temat którego nikt nie jest pewien co tak na prawdę potrafi (z wyjątkiem fanbojów i hejterów).

@posuck: szanuję gościa mimo że ma totalnego bzika by być
  • Odpowiedz
Toż to norma, że tutaj krytykuje się każdego, kto może okazać się lepszym od Roberta Kubicy. Tak jest od 2007. Zaczęło się od jazd po niezwykle sympatycznym Nicku z Heidfeldu. A tak naprawdę jedynym kierowcą, który zasłużył na hejt jest Villnueve (czy jak to się pisze), bo to zwykły dzban.
  • Odpowiedz
@Jestem_tu_zielony: @posuck: jak jezdzil Ocon, to Toto Wolff dal mu warunek, zeby byl na koniec sezonu przed zespolowym kolega - Perezem, inaczej nie znajdzie sie w Mercedesie :p no i nie dal rady, prawdopodobnie Russell ma teraz taki sam warunek dlatego tak cisnie ;)

@Dezywontariusz: ma kontrakt z Williamsem na 2 lata, ale Bottas prawdopodobnie po tym sezonie out (mial 2 wyscigi na ewaluacje), jezeli nie
  • Odpowiedz