Plusujcie George'a Russella, mistrza świata Formuły 2 w sezonie 2018, mistrza świata GP3 w sezonie 2017, debiutanta w Formule 1, zespołowego kolegę Roberta Kubicy. Jak na pierwszy sezon w F1 radzi sobie całkiem nieźle, biorąc pod uwagę jaką taczką musi jeździć. Jak dla mnie, wielki talent, któremu trzeba dać coś lepszego niż gunwo od Williamsa. #f1
@posuck W dniu zdobycia punktu przez naszego Roberta przychodzisz do mnie i chcesz żebym plusował Russela ? Sprawcę jego upodlenia, obiekt jego zemsty.
@posuck: o przepraszam, że nie jestem na tyle godzien żeby wygłaszać swoją opinię, bo nie mam bordo jak Ty. Ucz mnie mistrzu jak osiągnąć ten fantastyczny status, który wzbudzi szacunek wśród całego społeczeństwa w kraju.
@posuck: wiem :D ale chodziło mi o te jego zachowania, przed kamerą fajnie, ale podczas wyścigu ON JEST SZYBSZY przecież. Aż niezdrowo ma na tym punkcie jazdę ;)
Jak na pierwszy sezon w F1 radzi sobie całkiem nieźle
@posuck: Chyba nawet lepiej niż całkiem nieźle. Przekleństwem GR jest trudne do oceny położenie - jeździ w niezwykle słabym zespole i rywalizuje z partnerem, na temat którego nikt nie jest pewien co tak na prawdę potrafi (z wyjątkiem fanbojów i hejterów).
@posuck: szanuję gościa mimo że ma totalnego bzika by być
@barystoteles: nie jest to dla mnie szokiem, ponieważ o tym wiem. Ale jednak to co on mówi w wywiadach a potem to co dzieje się w wyścigu i jego reakcje nie są takie same.
Toż to norma, że tutaj krytykuje się każdego, kto może okazać się lepszym od Roberta Kubicy. Tak jest od 2007. Zaczęło się od jazd po niezwykle sympatycznym Nicku z Heidfeldu. A tak naprawdę jedynym kierowcą, który zasłużył na hejt jest Villnueve (czy jak to się pisze), bo to zwykły dzban.
@Jestem_tu_zielony: @posuck: jak jezdzil Ocon, to Toto Wolff dal mu warunek, zeby byl na koniec sezonu przed zespolowym kolega - Perezem, inaczej nie znajdzie sie w Mercedesie :p no i nie dal rady, prawdopodobnie Russell ma teraz taki sam warunek dlatego tak cisnie ;)
@Dezywontariusz: ma kontrakt z Williamsem na 2 lata, ale Bottas prawdopodobnie po tym sezonie out (mial 2 wyscigi na ewaluacje), jezeli nie
Jak dla mnie, wielki talent, któremu trzeba dać coś lepszego niż gunwo od Williamsa.
#f1
Nawet Luce Badoera jakby faworyzowali, to by sobie radził dobrze na tle Kubicy z bolidem, na który zespół ma w------e
powiedział to randomowy wykopek xD (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Z pewnością Claire będzie go "całowała po rękach" aby tylko został u nich na przyszły sezon.
@posuck: Chyba nawet lepiej niż całkiem nieźle. Przekleństwem GR jest trudne do oceny położenie - jeździ w niezwykle słabym zespole i rywalizuje z partnerem, na temat którego nikt nie jest pewien co tak na prawdę potrafi (z wyjątkiem fanbojów i hejterów).
@posuck: zupełnie jak Kubicy ¯\_(ツ)_/¯
@Dezywontariusz: ma kontrakt z Williamsem na 2 lata, ale Bottas prawdopodobnie po tym sezonie out (mial 2 wyscigi na ewaluacje), jezeli nie
Wiesz jak wyglądają te kontrakty na 2 lata, ale racja, bardzo prawdopodobny scenariusz