Wpis z mikrobloga

Kto wymyślił te durne superlajki i czy zrobił to na złość użytkownikom? Przecież superlajk jest creepy. Superlajk jest jak spermiarstwo u #przegryw. Chciałbym ich nikomu nigdy nie dawać. Ale mogę sobie chcieć, bo dzięki "genialnemu" UX #tinder, w połączeniu z moją niezdarnością, co rusz wysyłam jakiegoś superlajka przez przypadek. A jak wysyłam przez przypadek, to zwykle do jakiegoś pasztecika (,). Żenada x1000.

Dlatego z bólem serca postanowiłem, że będę się szybko pozbywał codziennego superlajka, gdy tylko zobaczę jakąś dobrą dupeczkę. Ale zaraz, przecież wtedy wychodzę na spermiarza przed kimś, kto mógłby mi się podobać! Katastrofa!

SYTUACJA BEZ WYJŚCIA.

#gorzkiezale #zalesie #podrywajzwykopem
qqqruqq - Kto wymyślił te durne superlajki i czy zrobił to na złość użytkownikom? Prz...

źródło: comment_cb2yt3wnRvQxKacTX7sX3cApdXrnonOi.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Vinny @qqqruqq wszystkie superlajki, jakie rozdałam, bez wyjątku, były spowodowane bolesnym upadkiem telefonu na nos. łatwo się przysypia na słajpowaniu. co ciekawe zawsze los rozdawał te moje superlajki w sposób, jaki nie przyszedłby mi do głowy (jedno zamglone zdjęcie z kiblem w tle u użytkownika Mariusz, 34, 177 - podobno to ważne. chcesz wiedzieć więcej, pytaj)
  • Odpowiedz