Wpis z mikrobloga

Jeszcze jedno gamonie. Bierzcie pod uwagę to jeśli Liskowi w którymś roku uda się w pełni wypuścić działający produkt, z czego im całego serca tego nie życzę, to w między czasie może powstać produkt doskonały lepszy od Liska. W tedy tymi tokenami możecie iść do Kordka i położyc je na stół mówiąc tak nie miało być. Kordek to mistrz manipulacji, i zakłamana morda., uwierzcie mi lub nie. Jacob Koniowalewski to chyba pod ziemie się zapadł ze wstydu.
#lisk
  • 5
@microtv: Nic nie da lisk stracił zainteresowanie spekulantow. A to wszystko dzieki mistrzowi Blokczejna Maxa Kordka. Powinna wam sie lampka zaswiecic jak deleget 4fryn odszedl i ta Rejczel czy jak tam jej bylo. Wszystko trzeba wam na tacy podac. Nie zyjcie marzeniami a faktami.
Rither i ja to profesjonalisci prawdziwych informacji.
Zrzut Liskow kordka niedlugo. Tylko czekac ze rok moze mniej jak wezmie jeszcze kolejne 3k btc i sprzeda w dolku
@Lachudrinio tak dla klaryfikacji . Ja nie mam liska zawsze uważałem go za szita. Ale znam typa co ma i jak był po 40 dolców powiedziałem mu że kupię jak będzie po 30 centów to się że mnie śmiał i powiedział że mnie #!$%@?ło. Ponieważ #!$%@?ł oszczędności życia jak lisklight był po 9 dolców in nie sprzedał po 40 to sobię siedzę na #lisk i czekamy na fajne memy ;) i go