Aktywne Wpisy
Kryspin013 +200
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Wyobraźcie sobie że istnieją "ludzie", którzy zadłużają się na 30 lat żeby mieszkać w czymś takim...
Przecież to wygląda jak KL Birkenau 😐
#patologiazewsi #bekazpodludzi #chowklatkowy #patodeweloperka #obozykoncentracyjne #mieszkaniedeweloperskie #chlew
Przecież to wygląda jak KL Birkenau 😐
#patologiazewsi #bekazpodludzi #chowklatkowy #patodeweloperka #obozykoncentracyjne #mieszkaniedeweloperskie #chlew
I to wszystko usłyszane od ludzi w za dużych garniturach, #!$%@? w błocie butach, z kolorowymi przeszyciami i lamówkami na marynarkach (nie wiem kto to wymyślił). Jeszcze gdyby nic nie mówili to zrozumiałbym, ale ubrać się jak jakaś łajza i krytykować kogoś kto umie się ubrać to gruba przesada.
#modameska #ubierajsiezwykopem #zalesie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
- koszulę powinno traktować się jak część bielizny, więc nie zdejmujesz jeden z drugim na weselu marynarki, chyba, że twój garniak jest trzyczęściowy, tzn. masz kamizelkę
- czarny kolor zarezerwowany winien być na uroczystości wieczorne, jak masz swój ślub o 15 to kupujesz szary, granatowy garnitur, czarny jest najbardziej uroczystym kolorem, więc spiny nie będzie jak go założysz
- koszula TYLKO biała
- poszetka, najlepiej złożona
@gladagugu: Na 90% wesel faceci zdejmują marynarki po rosołku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś nie wytrzymuje w marynarce kilka godzin to po co ją zakłada? Ja nigdy nie zdejmuję. Koszula to bielizna.
Trochę mi przypominasz mojego znajomego, który odkąd poznał piwa kraftowe to "gardzi" piwami typu tyskie/haineken/etc. choć jeszcze rok temu sam takie pił. Ja piwa kraftowe znam od ponad 10lat i
@mitatuyo: ja na przykład nie zdejmuję. Jeśli jest duchota, to choćbym miał tshirta to się przepocę. To już wolę mieć marynarkę i przynajmniej nie przylepiam się do krzesła