Wpis z mikrobloga

@Trzezwiejacy_Pijaczyna: ehhh kucu kucu XD

Masz jakieś rozdwojenie jaźni?
Najpierw usprawiedliwiasz kierowcę, a teraz twierdzisz że ma niski poziom inteligencji. WTF
Zdecyduj tam z tym twoim drugim "ty" jakie jest wasze oficjalne stanowisko. Bo w tej chwili p--------z jak potłuczony.
  • Odpowiedz
@Grubsztyk: zapomniałeś mnie obrazić?
To że napisałem że nikomu to nie przeszkadza to nie znaczy że go usprawiedliwiam, swoją drogą są ludzie którzy zawsze się do czegoś przyczepią, jakby stał na ulicy to ta polemika tyczyła by się blokowania pasa ruchu... tak?
A tak naprawdę to może oni te auta rozładowują do salonu? (bo przecież wyglądają na nowe, i za płotem też podobne stoją).
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: kurła bo jebnę w ten piątkowy poranek ze śmiechu XD
"Nikomu nie przeszkadza, przecież go nie usprawiedliwiam" w jednym zdaniu XD
Czym więc jest to co piszesz człowieku, ty masz problem z logicznym myśleniem a chcesz mnie podatków uczyc? XD
  • Odpowiedz
@cucaracha: Spójrz na znak w głębi po prawej - asfalt na prawo od narysowanej, czerwonej linii to ścieżka rowerowa, więc siłą rzeczy to na lewo od linii to chodnik, inaczej nie byłoby ścieżki rowerowej tylko trakt rowerowy i pieszych. I jeszcze nie widziałem nigdy zatoczki dla autobusów z kostki brukowej, zwykle jak już to są wielkie płyty betonowe... A zatoczki są praktycznie zawsze na wysokości wiaty przystankowej, także TIR zaparkował
  • Odpowiedz
@Brandzlotechnik: umiem czytać i dokładnie widzę po tym co piszesz że jesteś idiotą i szkoda mojego czasu na ciebie XD

@cucaracha: zatoczka no k---a bo jebnę ze śmiechu XD
Okulista by ci się przydał bez kitu.

@Trzezwiejacy_Pijaczyna: trolem to jesteś ty skoro w jednym zdaniu potrafisz sobie samemu zaprzeczyć. Istnieje też duże prawdopodobieństwo że jesteś zwykłym głupkiem, ktory dorwał
  • Odpowiedz
@Grubsztyk: skoro obrażasz tych co Ciebie obrażają, to dlaczego ubliżasz mi?
w którym momencie Ci ubliżyłem?
A może miał pozwolenie żeby się tam zatrzymać? (tak jak pisałem wyżej wygląda mi to na dostawę aut do salonu), niech autor poda miejsce zrobienia zdjęcia i zobaczymy na mapach google co się tam znajduje.
A skoro to tak Ci przeszkadza to zgłosimy to odpowiednim służbom, przecież mamy dowód w postaci zdjęcia na którym
  • Odpowiedz
0@Brandzlotechnik: to że nie potrafisz zrozumieć tego że nie powinno być tam tej ciężarówki gdyż po 1 jest zakaz po 2 niszczy mienie wspólne jakim jest chodnik który jak pisałem nie jest ani zaprojektowany ani nie jest wybudowany do przenoszenia takich obciążeń co po zaparkowaniu takiego zestawu spowoduje zniszczenie tego chodnika. Z tego też wynika ten zakaz a nie widzimisię ustawodawcy.
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: fakt pierwszy cię zawolałem i napisalem coś tam
  • Odpowiedz