Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#warszawa #polskiedrogi
Masz jakieś rozdwojenie jaźni?
Najpierw usprawiedliwiasz kierowcę, a teraz twierdzisz że ma niski poziom inteligencji. WTF
Zdecyduj tam z tym twoim drugim "ty" jakie jest wasze oficjalne stanowisko. Bo w tej chwili p--------z jak potłuczony.
To że napisałem że nikomu to nie przeszkadza to nie znaczy że go usprawiedliwiam, swoją drogą są ludzie którzy zawsze się do czegoś przyczepią, jakby stał na ulicy to ta polemika tyczyła by się blokowania pasa ruchu... tak?
A tak naprawdę to może oni te auta rozładowują do salonu? (bo przecież wyglądają na nowe, i za płotem też podobne stoją).
"Nikomu nie przeszkadza, przecież go nie usprawiedliwiam" w jednym zdaniu XD
Czym więc jest to co piszesz człowieku, ty masz problem z logicznym myśleniem a chcesz mnie podatków uczyc? XD
Ciekawe czy w realu też obrażasz każdego kto jest w błędzie lub ma inne zdanie?
@cucaracha: zatoczka no k---a bo jebnę ze śmiechu XD
Okulista by ci się przydał bez kitu.
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: trolem to jesteś ty skoro w jednym zdaniu potrafisz sobie samemu zaprzeczyć. Istnieje też duże prawdopodobieństwo że jesteś zwykłym głupkiem, ktory dorwał
w którym momencie Ci ubliżyłem?
A może miał pozwolenie żeby się tam zatrzymać? (tak jak pisałem wyżej wygląda mi to na dostawę aut do salonu), niech autor poda miejsce zrobienia zdjęcia i zobaczymy na mapach google co się tam znajduje.
A skoro to tak Ci przeszkadza to zgłosimy to odpowiednim służbom, przecież mamy dowód w postaci zdjęcia na którym
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: fakt pierwszy cię zawolałem i napisalem coś tam