Aktywne Wpisy

LukaszTV +164

AcyX +226
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie

Mirkowi programiści, poratujcie. Mam takie coś:
tutaj jakiś dłuższy tekst
tutaj jakiś dłuższy teks
tutaj jakiś dłuższy teks
Na tą chwilę wszystko jest fajnie i na stronie wyświetla mi tekst jakby w trzech kolumnach koło siebie. Na telefonie wyświetla jedno pod drugim czyli tak jak chciałem. Problem w tym że wyświetla jedno pod drugim ale bez jakiekolwiek przerwy i zamiast
Mam:
Wygląda to zatem conajmniej słabo, jak dodać jakis nie wiem, separator czy obramowanie niewidoczne? Podejrzewam, że rozwiązanie jest tu https://getbootstrap.com/docs/3.4/css/ ale nie mogę tego rozkminić. Dzięki
Komentarz usunięty przez autora
dodaj sobie nową klasę po col-lg-4 np "col-lg-4 mobile"
i dodaj tą klasę do @media screen :)
do klasy dodaj jakiś margin albo padding
jak dodasz do @media screen-a zastosuje on tą klasę tylko to ekranów mobilnych :)
@nefa: misclick
Co do zapytania, to dajesz w CSS coś w stylu:
@media screen and (max-width: 600px) {
.col-lg-4
Co do media query to chyba lepiej zrobić jakiś wrapper i tam definiować te klasy niż globalnie zmieniać jakieś property bootstrap'owe.
Ja daję:
Acz jak tutaj ma z tym problem, to zakładam, że wszystkie inne też tak mają.
@nefa - pokombinuj :) tak i tak jest dobrze jak piszemy :)
@sllo71: Psss, to nie nefa jest OP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
już działa, dzięki wszysktim