Aktywne Wpisy
Clermont +40
Czy jestem normalny? xD Wyjeżdżam pozwiedzać Londyn przez kilka dni i na 2,5 miesiąca przed wyjazdem mam prawie gotowy rozkład godzinowy, zaplanowane trasy i czasy przejścia między atrakcjami. W innym miejscu mam spisane planowane wydatki (np. jaką książkę/pamiątkę w którym miejscu kupić).
#podrozujzwykopem #podroze #londyn
#podrozujzwykopem #podroze #londyn
EvilToy +422
Już nie mówiąc o tym, że w polskiej tradycji mamy takie pyszności jak zupa z krwi.
#bekazprawakow #neuropa
#bekazprawakow #neuropa
#rozwojosobistyznormikami #rozwojosobisty #psychologia #ksiazki #jezykiobce
Komentarz usunięty przez moderatora
mam 30lvl, pracuję od matury, byłem bezrobotny tak może z 6 m-cy łącznie, mi się marzy taki odpoczynek od pracy na rok w sensie 365 nieprzerwanego czasu dla siebie
Komentarz usunięty przez autora
To jest typowo polska mentalność. Czyli bezmyślny #!$%@? i narzekanie. Jeśli odłożyłeś trochę pieniędzy i jesteś jakimś specjalista, ergo znajdziesz dość szybko prace, to się zwolnij i pojedź gdzieś na miesiąc lub dwa. Odpoczniesz i coś przeżyjesz. Zagranica ludzie po szkole średniej robią sobie gap year przed pójściem na studia,
https://noizz.pl/opinie/felieton-o-bezsensowej-pracy-po-polsku/lj87pjn?fbclid=IwAR2ODl-jTWwWCfXbX3P9SYEgE7lG9LxnB09E120-eJuzDpBq8cEMeiiJxv8