Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +139

MILIARDER_007 +25
Zakochany w sobie narcyz z silnymi problemami emocjonalnymi Adrian Polak poszedł do kosmetyczki upiększyć swoje paznokcie. I to ja jestem pier**lnięty?!
#patostreamy #adrianpolak #beatris #danielmagical #geje #gej #gigachad #famemma
#patostreamy #adrianpolak #beatris #danielmagical #geje #gej #gigachad #famemma

#bekazprawakow #neuropa
smacznego ( ͡º ͜ʖ͡º)
A i krewetkami też nie pogardzę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
albo tanie paróweczki/pasztety które się całe dzieciństwo jadło i smakowalo do póki się nie dowiedziałeś z czego to jest xD
@podjad3k: Ty wiesz jakie choroby i pasożyty może mieć w sobie zwykłe mięso? Lepiej nie czytaj. Wszystko jest kwestią odpowiedniej hodowli.
@Siman: Po przeczytaniu dziesiątek histerycznych komentarzy prawakoidów na Twitterze stwierdzam, że przeszkadza.
Przybajmniej krew chyba jadl każdy jak się skaleczył albo ciekła mu krew z nosa, a nie ze będzie jadł jakieś obrzydliwe ciało obce. A swinka tez jest pycha
vs.
@EvilToy: smacznego ( ͡º ͜ʖ͡º)
A kto ma taki plan?
@IgorM: jakoś jedzenie tego samego gówna ze zmielonych robaków pod postacią czerwonego barwnika Ci nie przeszkadza
@Kulek1981: W sumie ciekawe czy trzeba czyścić te robaki analogicznie do większej zwierzyny.
@Bloodaxis1: jestem wege i nie jem tego i tego ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Tutaj właśnie wszystko rozbija się o normę społeczną.
Jemy właśnie mnóstwo rzeczy które w innych kulturach byłyby uznane za ohydne, niejadalne (jak wspomniana kaszanka), kiedy oni jedzą takie produkty które my byśmy nie przełknęli, a oni uważają je za przysmak. Więc to nie jest problem "biologiczny", tylko socjologiczny, na którym obecnie pierwsze skrzypce (niestety) grają szury i ich "NWO i Klaus Schwab razem z masonami będą wam kazać jeść dżdżownice!!!1!"
tylko mięso ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Jest wiele rodzajów mięsa, których bym nie tknęła, bo sama idea jedzenia takiego stworzenia mnie obrzydza. Są to właśnie robaki, kangury, krokodyle, psy, ślimaki, żaby... nawet królików nie mam już ochoty jeść ( ͡° ʖ̯ ͡°) i nie mam zamiaru tego zmieniać, żeby tylko uchodzić za wolną od uprzedzeń.
@ch1va5: Cholipcia, mój plus dla ciebie jest w systemie Wykopu warty 0 (słownie: zero) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
wiadomo że kaszanka a nie jakieś robale obrzydliwe dla podludzi
Taka wykopowa matematyka, tego nie ogarniesz
P.S. Też dałem plusa wartego zero