Wpis z mikrobloga

@Chodtok: @szurszur: Ciekawe bo ja siebie uważam za centrystę. Jestem za legalizacją małżeństw bo wisi mi kto co robi w swoim życiu bo mam swoje. Nie przepadam ze lewicą a jeszcze bardziej za prawicą, no ale to mnie czyni już kryptoprawakiem ( ) W Polsce trzeba stanąć bo jednej ze stron bo inaczej będziesz zblazowanym dzieckiem.
  • Odpowiedz
nie nie nie
albo jesteś po stronie bitych i prześladowanych albo po stronie prześladujących
czym się objawia ten twój centryzm tutaj ?
skopać ale tylko niektórych i tylko troszkę ?

@SpaceMonkey:
  • Odpowiedz
- zrób posta o tym że masz już głęboko obie strony i masz ich dość

- dostań się w gorące

- zostań zaatakowany przez jedną ze stron, bo oni muszą udowodnić swoją rację

@KiraQueen:
Klasyk. W tym osranym k--------u ktoś powie, "mam dość i nie obchodzi mnie to" to zaraz wyskoczy lewak albo prawak krzyczący "ale to oni są źli, ale to oni są źli, czej wytłumaczę Ci", no k---a,
  • Odpowiedz
@Chodtok: xD

Chyba logiczne że zgodnie z PRAWEM osoby atakujące powinni podnieść konsekwencje. Logiczne też jeśli popieram takie związki to parady mi nie przeszkadzają choć za LGBT jako organizacja nie przepadam. Moje poglądy nie są ani lewackie ani prawackie ale to nie znaczy że zacznę bronić osoby atakujące i łamiące prawo. Jeszcze dodajesz dramatyzmu ''kogo pobierasz bitych czy tych co biją'' Polityk ci mózg przeżarła.
  • Odpowiedz
@Chodtok: a gdzie to robię? to tylko twoje wymysły i sądziłem że jasno napisałem że nie popieram osób atakujących i łamiących prawo. Okey rozgryzłeś mnie jestem prawakiem.( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
no w pierwszym komciu pisałm o symetrystach to robiących i poczułś się nim zaatakowany
nie pisałm nic o centrystach czyli np ludziach uważających że zarówno komunizm jak i dziki kapitalizm są niefajne i najlepsza byłaby socjaldemokracja

@SpaceMonkey:
  • Odpowiedz
Ty wiesz co to jest antifa czy to dla ciebie tylko takie brzmiące hasło

@Zgagulec: Poszedł waszym tokiem myślenia. Skoro każdy patus z koszulką z kotwicą, czy orłem, to narodowiec, a każdy na marszu idący z flagą, to faszysta na faszystowskim marszu, to każdy kolorowo włosy z tęczowymi wstawkami ubrany na czarno, to lewak z antify.
Patrzycie na kogoś i już wiecie z jakiej grupy pochodzi.
Jak wy się ładnie
  • Odpowiedz
@KiraQueen: taguj ten lgbt spam. Normalni ludzie maja to gdzies i juz dawno z patostreamami na czarnej liscie to lezy. Homo jest 4 razy mniej w spoleczenstwie niz ludzi, ktorzy nie rozpoznaja kolorow. Ich tez mam gdzies.
  • Odpowiedz
@KiraQueen: Ja p------ę. Ultralewica źle, patoprawica źle, prawica źle, lewica źle, centryści źle. A w--------y się wszyscy najlepiej do Ałszwic i skończmy ten marazm raz na zawsze.
  • Odpowiedz
jak lewaki przerabiają kościelne obrazki na wersje z tęcza, albo matka boska na tle tęczowej waginy, to wszystko okay oczywiście

@cienki137: tak, bo pobicie w pięciu nastolatka to to samo co matka boska z tęczą, która nikogo nie obraża. Podobno nie lubicie politycznej poprawności :P
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Pangia: Potwierdza się ta piękna "tolerancja" lewaków. Nie można być pośrodku, tylko trzeba koniecznie wybierać stronę.
Jak już nawet nie ma kogo atakować to atakują centrystów i widzą w nich jakąś ukrytą opcję prawicową. Przywalają się prawaków o jakieś urojenia, a sami mają #urojenialewakoidalne doprawione s-----------m umysłowym i nienawiścią.
Wszelkie marsze LGBT nic nie dadzą, ale to już któryś raz jak się odbywają i zdarza się sytuacja, że
  • Odpowiedz