Wpis z mikrobloga

Kilka razy obejrzałam ten teaser #wiedzmin od #netflix'a i cóż... materiały promocyjne wyglądały zachęcająco.
Teaser wygląda, jak kino kategorii B. Tandetna muzyka, dialogi słabe, scenografia i... efekty specjalne sprzed kilku kilkunastu lat.
Obawiam się, że to będzie średniak 5 góra 6/10.

Nie ma klimatu.

#seriale #zalesie
M1r14mSh4d3 - Kilka razy obejrzałam ten teaser #wiedźmin od #netflix'a i cóż... mater...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M1r14mSh4d3: No niewiem, cgi w slepnac od swiatel wygladalo jak z painta xD. Nie ma to jak ocenic ksiazke po okladce ( ͡° ͜ʖ ͡°) dialogi slabe, scenografia i efekty sprzed kilkunastu lat i wszystkie te wnioski po zobaczeniu 2minut pocietych scen xD kocham wykopowych malkontentow.
  • Odpowiedz
@5684379: O gurwa, jaśnie oświecony ogląda HBO, netflix i amazon prime (video) ;] No to nie ma dyskusji, on wie. Już wie. A ty milcz kobieto! Nie oceniaj po trailerze... który jest po to aby zachęcić do serialu (czyli ocenić ale pozytywnie). Jednak ty nie oceniaj bo nie!
  • Odpowiedz
  • 2
@OS7RY Nie dość, że prawak to jeszcze dzban. ( ͠° °) Czego się spodziewam po człowieku z inteligencją na poziomie małpy.

Tak czy siak Twój wpis poszedł do moderacji, delektuj się.
  • Odpowiedz
to było wiadome w chwili gdy wziął się za to netflix.

@Zuben: Chyba jak to pierwszy raz wyszło na jaw to w tamtym czasie n--------i zajebistego House of Cards. Można było się łudzić. Z biegiem czasu to co mówisz stawało się coraz bardziej oczywiste.

Dla mnie oczywistym jest że dużo pary poszło w inkluzywność i unikanie urażenia kogokolwiek (no prawie ;]).
  • Odpowiedz
  • 2
@OS7RY lewak XDDDD biedny zacietrzewiony prawak, który wszędzie widzi lewactwo. od lat jestem centrystą, bo gospodarczo moje poglądy są zupełnie inne od poglądów dot. spraw obyczajowych, ale dla człowieka prostolinijnego jak Ty to może być za dużo do zrozumienia.

ten wasz prawacki syndrom oblężonej twierdzy to wisienka na torcie.

każdy wie jaki Netflix jest, a Twoje szczekanie w każdym wpisie o Wiedzminie nic nie zmieni. mi sie trailer podobał.

eot
  • Odpowiedz