Wpis z mikrobloga

Kilka razy obejrzałam ten teaser #wiedzmin od #netflix'a i cóż... materiały promocyjne wyglądały zachęcająco.
Teaser wygląda, jak kino kategorii B. Tandetna muzyka, dialogi słabe, scenografia i... efekty specjalne sprzed kilku kilkunastu lat.
Obawiam się, że to będzie średniak 5 góra 6/10.

Nie ma klimatu.

#seriale #zalesie
M1r14mSh4d3 - Kilka razy obejrzałam ten teaser #wiedźmin od #netflix'a i cóż... mater...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@OS7RY po prostu zajrzałem do Twoich wpisów i po tym już wiedzialem z jakim dzbanem mam do czynienia, a po Twoim stylu pisania i argumentach już wiem jak niską inteligencję sobą prezentujesz. pomyśleć że Tobie podobni 200 lat temu zasuwali w polu i nie mieli nic do gadania, ehh ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Shishu: Oho, półgłówek stracił animusz. To kilo twarogu miedzy twoimi uszami nie jest w stanie wydukać nic ciekawszego?

Może posłuchaj Ariany Grande. To ukoi twój wysublimowany gust muzyczny, jakże dobitnie świadczący o twoim intelekcie... z twarogu ;]
  • Odpowiedz
  • 0
@OS7RY XDDDDDDDDDDD gust muzyczny świadczący o intelekcie, hit internetu.

Jak juz o muzyce rozmawiamy to może tu masz coś mądrego do powiedzenia. Pokaz mi inna artystke młodego pokolenia, ktora jest w stanie zaśpiewać tak wysokie i niskie noty bez popełniania błędów (od D3 do E7). Pokaz mi artystkę, ktora nie wstydzi się swoich zaburzeń (PTSD) ktorych nabawila sie zamachu podczas jej koncertu.

Podejrzewam, że na temat muzyki też masz zerowe pojęcie,
  • Odpowiedz
  • 3
@OS7RY a Ty nieudany, zanim wdasz sie w jakąkolwiek dyskusję w przyszłości upewnij się, że druga osoba nie ma na dany temat żadnego pojęcia albo zrobisz z siebie debila tak jak dziś i to nie tylko przedemna ale przed każdą osobą, ktora wie jak dobra artystka jest Ariana, jak realizuje swoje seriale Netflix, jaką bandą kretynów jest część prawactwa na wykopie (w swojej ignorancji i głupocie dorownujesz elicie lewej strony, gratuluję,
  • Odpowiedz
  • 2
@OS7RY no i gadać z debilem. ubzdurał sobie i brnie w swoje. nic w życiu nie osiągnąłeś, a wypowiadasz się o tych, którzy mają na koncie sukcesy. typowy p0laczek, przez którego ten kraj od setek lat nie może wstać kolan.

dobrze, że patologia twojego pokroju nie rozprzestrzenia się po świecie. jak mówiłem eot odemnie.

• Odpowiedz