Aktywne Wpisy

zaltar +119
Recenzja filmu Matrix by #sebcel

dexter1213 +88
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz

@wybitny_analityk: Przecież ty sam siebie tym tekstem pocieszasz.
Ha, tak, mężczyźni dorastają po 40stce :)
@wrzod121: Ale Pan p--------z, mój wujek ma 45 lat, wygląda znacznie lepiej niż większość mężczyzn dużo przed 30 i niewątpliwie jest dużo sprawniejszy. Czas w maratonie poniżej 3 godzin. Ale nie
Nie liczę odsetka ale wg mnie w Polsce prędzej jednak znajdziesz mężczyznę po 40 lub po 50, który wygląda na to, że jest w dobrej formie fizycznej i faktycznie jest w miarę sprawny (chociaż niekoniecznie jest to forma sportowa) niż kobietę. I mam wrażenie, że kobiety w Polsce szybciej „grażynieją”, bo mogą, a jednak codzienne wyzwania, drobne prace fizyczne itd. pomagają mężczyzną utrzymać minimum sprawności fizycznej.