Aktywne Wpisy

bArrek +68
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
źródło: 2642748145515
Pobierz
TheSznikers +171
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
źródło: temp_file6560740509846775578
Pobierz

#allegro #januszebiznesu #aliexpress @allegro_pl
Sprzedawca ma 14dni na oddanie kasy a ja
@eugeniusz_geniusz: Niestety, gościu dostał już pieniądze i złożył zamówienie u chińczyka. Nie mogę anulować.
@Niuans: Wielkie dzięki za informacje.
@Okayama: Tak właśnie zrobiłem. Tylko co najlepsze - gościu zamówił to u chińczyka i to
@mariobit: daj nr aukcji / potrzebne informacje to deklarowany czas wysyłki i czy oznaczył aukcję jako wysyłka z Polski. Dodatkowo czy zakup jest od firmy czy osoby prywatnej.
źródło: comment_AHVweWrpcPdFUUVBOvzzMTP3gPHwAvNC.jpg
PobierzNie można anulować zamówienia bo zrobiłby się sajgon straszny, ale jak firma jest "solidna" to można zadzwonić i się dogadać, a z krzakami pozostają tylko regulaminy i ustawy które na "anulowanie" nie pozwalają.
@mariobit:
no i? 14 dni liczy sie od momentu odebrania przesylki, a nie od zakupu. Zreszta jeszcze szczegolowiej to 14 dni masz na odstapienie od umowy i dopiero pozniej od tego momentu liczy sie kolejne 14 dni na odeslanie