Wpis z mikrobloga

@tellet: Na szczęście ja korzystam teraz głównie z Nederlandse Spoorwegen jeżeli już gdzieś jadę, ale ceny to jest totalny kosmos, nie ma miejscówek w drugiej klasie i inne atrakcje, ale i tak jest o niebo lepiej XD Niedługo zaczynają wymianę całego taboru i prawie wszystko będzie pomykało 180km/h, co biorąc pod uwagę kraj wielkości ziemniaka jest niezłym wynikiem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Ojciec_Kazimierz: ja sobie w Pendolino zawszę zamawiam śniadanie z kiełbasami i bekonem, podane do mojego miejsca (tylko jeżeli nikt nie siedzi obok mnie) nikt mi jeszcze uwagi nie zwrócił za to przeważnie jak ludzie poczują to zaraz lecą sami kupić bo ich już wierci z głodu (: Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Ojciec_Kazimierz: w jakich innych krajach jeździłeś pociągami?

Obstawiam, że w niezbyt wielu, bo inaczej byś wiedział, że kanapkę z jajkiem w pociągu jedzą ludzie nie tylko w Polsce.
  • Odpowiedz
Naucz się współżyć z ludźmi

@etutuit: to niech się k--w ate śpaślaki nauczą, że jest milion i jeden rodzaj jedzenia, który nie j---e na cały przedział.

Tak jak plebs w pracy nie może się nauczyć, że robota to nie jest miejsce na to, żeby w--------ć makrelę do mikrofalówki
  • Odpowiedz