Wpis z mikrobloga

Różowe ja w wielu rzeczach staram się Was zrozumieć, jednak widzę, że w wielu kwestiach idziecie na skróty. Oczywiście nie ma w tym nic złego, że ktoś ułatwia sobie życie ale to w wielu przypadkach jest odwracanie kota ogonem od prawdziwego problemu. Spójrzcie na to co znalazłem w sponsorowanych na fejsie.

Opaski na uda przeciw ocieraniu xD

Czemu te kobiety mają problem z ocieraniem się ud? No może dlatego, że prowadzą niezdrowy tryb życia i są otyłe... Aaaa nie sorry.. To są modelki plus size ¯\_(ツ)_/¯

#takaprawda #logikarozowychpaskow
Ricochet - Różowe ja w wielu rzeczach staram się Was zrozumieć, jednak widzę, że w wi...

źródło: comment_Rnu0Zzaiv7jT1FMtLnRs7LfL2U6dWNXm.jpg

Pobierz
  • 167
  • Odpowiedz
jakby chudniecie bylo proste to otylosc nie byla jednym z najwiekszych problemow obecnego swiata

@spidero: Technicznie tak, ale to jest jedna z prostszych rzeczy, nawet dla ludzi ekstremalnie leniwych. Wystarczy nie żreć tyle, co zwykle. Na początku nawet nie trzeba ćwiczyć (a jak ktoś przy 160cm wzrostu waży 120kg, to wręcz jest to wysoce niewskazane), a waga zacznie samoistnie spadać.
Nie wiem czy bardziej winne jest tu podejście "tu i teraz" i związana z nim głupota oraz krótkowzroczność czy naiwność ludzi połączona z oszukiwaniem samego siebie i liczeniem na to, że inni dadzą się zrobić w ch*ja ("grube kości" / "złe geny" / "problemy z tarczycą" czy inne idiotyzmy). Faktem jednak jest, że od dobrobytu się w dupach przewraca. Głównie tłuszcz.
I mówię to jako osoba, która przez rok czasu zeszła o 8 rozmiarów spodni (a może więcej, ale tyle mam udokumentowane) i obecnie zaczyna pomału mieć problem z kupieniem pasujących par. ( ͡°
  • Odpowiedz
@Ricochet: nie wiem o co Ci chodzi, otarcia ud robią się nawet jak się nie jest ulaną świnką. A pomysł opasek na uda super, szczególnie takie z kieszeniami do których możesz wsadzić dokumenty i telefon na imprezie ()
  • Odpowiedz
wszystkie baby to typowe gruszki o dużych cyckach, delikatnej talii, szerokich biodrach, krągłych tyłkach i masywnych udach.

@Shawnee: No część wkręcam się do twojej rodziny ()
  • Odpowiedz
@Ricochet: Ty się śmiejesz, a ja przed wyjściem w dłuższą trasę ( powyżej 10 km.)latem, zakładam spodenki do biegania pod zwykle spodnie właśnie po to żeby nie mieć otarć. A nóg szczególnie grubych nie mam xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Ricochet: jop, zamiast polepszać komfort życia ludzi, którzy już są otyli (a wierz mi, że ocieranie ud to nie jedyny problem, z którymi się borykają), olejmy sprawę i liczmy na to, że z otartymi udami i łzami w oczach zrozumieją swój błąd i w ciągu doby zrzucą nadwagę.

Muszę to otagować logikaniebieskichpaskow czy wystarczy po nicku?
  • Odpowiedz