Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +260
Minieri +439
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Opaski na uda przeciw ocieraniu xD
Czemu te kobiety mają problem z ocieraniem się ud? No może dlatego, że prowadzą niezdrowy tryb życia i są otyłe... Aaaa nie sorry.. To są modelki plus size ¯\_(ツ)_/¯
#takaprawda #logikarozowychpaskow
@Shawnee: Myślałem, że coś takiego nazywamy klepsydrą.
@Broximon: XD, z dnia na dzien tez nie przytyla
Komentarz usunięty przez autora
@spidero: Technicznie tak, ale to jest jedna z prostszych rzeczy, nawet dla ludzi ekstremalnie leniwych. Wystarczy nie żreć tyle, co zwykle. Na początku nawet nie trzeba ćwiczyć (a jak ktoś przy 160cm wzrostu waży 120kg, to wręcz jest to wysoce niewskazane), a waga zacznie samoistnie spadać.
Nie wiem czy bardziej winne jest tu podejście "tu i teraz" i związana z nim głupota oraz krótkowzroczność czy naiwność ludzi połączona z oszukiwaniem samego siebie i liczeniem na to, że inni dadzą się zrobić w ch*ja ("grube kości" / "złe geny" / "problemy z tarczycą" czy inne idiotyzmy). Faktem jednak jest, że od dobrobytu się w dupach przewraca. Głównie tłuszcz.
I mówię to jako osoba, która przez rok czasu zeszła o 8 rozmiarów spodni (a może więcej, ale tyle mam udokumentowane) i obecnie zaczyna pomału mieć problem z kupieniem pasujących par. ( ͡°
@Shawnee: No część wkręcam się do twojej rodziny (。◕‿‿◕。)
co to za lewacka propaganda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę to otagować logikaniebieskichpaskow czy wystarczy po nicku?