Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +17
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

źródło: comment_YahnEbehKfPauT85S3yrKgPlKDl8YqiI.jpg
Pobierz@dejwit: no np przeprasza że żyje to rozowe chca go pocieszyc zapraszaja ze poprawia mu hihi nastroj etc. klawe zycie byc takim ciachem rozowe po prostu sciagaja majty na widok takiego
Komentarz usunięty przez moderatora
mirek: o fuj sztuczne paznokcie, jak tak można, doczepiane rzęsy? ja wolę bez makijażu tak naturalnie, kto by w ogóle chciał taką pustą p0lkę
laska na tinderze: Nowe pary (1000)